kropeczka256 Napisano 16 Grudnia 2011 Napisano 16 Grudnia 2011 Witam serdecznie. Bardzo proszę o kilka słów w związku z moją obecną sytuacją. Weronika 25.06.1991 r. Jakiś czas temu rozpadł się mój ponad dwuletni związek. Zdecydowanie poruszyło mną to. Chciałabym zapytać o to, czy w moim życiu pojawi się jeszcze ktoś i czy będzie to już ta właściwa osoba, czy długo będę musiała czekać. Nie chcę już więcej cierpieć z powodu odrzucenia i zranionych uczuć. Ślicznie dziękuję za odpowiedź. Pozdrawiam Cytuj
protina Napisano 17 Grudnia 2011 Napisano 17 Grudnia 2011 Weroniczko chciałam wyciągnąc dla Ciebie karty, ale prosiłaś już o wróżbę Sylę -> http://www.ezoforum.pl/prosby-o-wrozb%EA/61082-prosba-do-syla3.html Poczekaj spokojnie, przecież Syla nie siedzi na forum 24h a poza tym proszenie kilka razy o wróżbę na ten sam temat jest zabronione. Cytuj
monikaaa260485 Napisano 17 Grudnia 2011 Napisano 17 Grudnia 2011 Protinko mogłabym Cię prosić o wróżbę głównie chodzi mi o sfere uczuć oraz o pracę Monika 26.04.1985 Pozdrawiam Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi