wierzba Posted January 4, 2009 Share Posted January 4, 2009 Witam! śniło mi się że pożyczyłam mojemu chłopakowi buty. gdzieś byliśmy i okazało się że on jest na boso. Zaproponowałam mu pożyczkę moich (ja byłam obuta). Ponieważ były za duże zaczęły się niszczyć(dokładnie odkleiła się podeszwa). Zaczęłam się niepokoić i poprosiłam go by je zdjął jednak on nie bardzo miał na to ochotę. No i obudziłąm się. Proszę o pomoc w interpretacji. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sephira Posted January 11, 2009 Share Posted January 11, 2009 wierzba, wygląda na to, iż Twój chłopak jest osobą dość towarzyską i lubianą. Ten sen może oznaczać jakieś Twoje wyrzuty w stronę chłopaka, związane np. z zawarciem jakiejś nowej znajomości, która Tobie nie przypadnie do gustu. Pozdrawiam. Link to comment Share on other sites More sharing options...
wierzba Posted January 14, 2009 Author Share Posted January 14, 2009 Dziękuję! Faktycznie wyrzutów jest dużo. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts