Yami Napisano 17 Grudnia 2011 Napisano 17 Grudnia 2011 Odeszłam ze względu na trudność w interpretacji snów, na nietrafność wynikającą z tego, że sny zwyczajnie są do interpretacji zwykle zbyt trudne, a trafność jest często zwyczajnie niedostępna bez dogłębnej przenikliwości i analizy snu jak i śniącego. Mam nadzieję, że nikt się na mnie nie obraził. A jestem, bo... z pewnymi trudnościami życiowymi poradziłam sobie w dostatecznym stopniu, by tu zajrzeć w celu szukania wyjaśnień jakichkolwiek snu, który się powtarza - - kradzież auta, tzn. wracam na parking, gdzie je zostawiłam, a auta nie ma. w pierwszym śnie odnalazłam auto i próbowałam je odzyskać, w drugim śnie zgłosiłam na policję, ale nie chciała ze mną gadać, co oznaczało stratę auta bezpowrotną. Ponadto - białe buty, z tarczami zegara na ich przodzie... kupiłam je sobie i byłam niezadowolona, ponieważ były na mnie za ciasne i byłam tego swiadoma podczas dokonywania zakupu Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi