Skocz do zawartości

Prośba o wróżbę do Protiny:)

Rekomendowane odpowiedzi

Gość Dorek0604
Napisano

Witam ponownie :)

Dorota z tej strony kłania się z prośbą o wróżbę.

Bardzo proszę o sprawdzenie czy aktualny moment w moim życiu jest tym, w którym powinnam budować swoje szczęście? Czy to nieporozumienie i raczej uzbroić się w cierpliwość?

ur. 06.04.1970

Pozdrawiam

Napisano

Dorotko każdy moment w naszym życiu jest dobry na budowanie naszego szczęścia:)

Rozumiem, że chodzi o mężczyznę?

To, co mogę Ci zaproponowac, to rozkład partnerski i zobaczymy jaki będzie rozwój relacji:) tylko potrzebowałabym też pana dane.

Gość Dorek0604
Napisano

Historia nasza jest długa, ale w skrócie-on ma na imię Marcin, ur. 22. 12. 1984, jesteśmy razem od kilku lat, ale jest to związek na odległość, weekendowo - świąteczny bym powiedziała( z tym, że wszystkie weekendy spędzaliśmy razem przez te parę lat), długi czas udawało nam się walczyć z przeciwnościami losu, ale ostatnio wszystko się wali, nie wiem, czy to wina tego, że nie mieszkamy razem, czy wypalenie się jednak uczuć z jego strony...

Napisano

Droga Dorotko, niestety, ale z jego strony jest, jak to nazwałaś, "wypalenie uczuc". On chciałby zakończyc relację i intensywnie o tym myśli, tylko nie wie jak...

Karty pokazują, że dojdzie do rozstania między Wami...

pozdrawiam i przesyłam moc ciepłej energii

Gość Dorek0604
Napisano

Bardzo dziękuję i pozdrawiam .

A mogłabyś sprawdzić czy prawdziwa miłość w ogóle do mnie przyjdzie? Czy jestem może skazana na samotność? Bo coś tak przeczuwam...

Napisano

Nikt nigdy nie jest skazany na samotnośc, trzeba dążyc do osiągniecia satysfakcji z życia i się w nim realizowac:)

Nie lubię pytań czy kiedyś coś, ale położyłam karty na przyszły rok pod względem uczuciowym.

Pod koniec przyszłego roku może pojawic się Pan w którym się zakochasz, a on to odwzajemni. Ciepły i dojrzały emocjonalnie.

I życzę Ci z całego serca aby to była ta druga połówka :bukiet_na: