krakus91 Napisano 18 Grudnia 2011 Napisano 18 Grudnia 2011 Witam Moje imię Mikołaj, urodziłem się 30.07.1991. Mam pytanie dot. przyszłości - mam w głowie wizję nt. swojej kariery naukowej. Chciałbym skończyć aktualną uczelnię, zrobić magisterium na SGH i wyjechać do Stanów na stypdendium na harvard. Czy poszcześci mi się i uda mi się zrealizować ten plan? Z góry dziękuję Pozdrawiam Mikołaj Cytuj
syla3 Napisano 19 Grudnia 2011 Napisano 19 Grudnia 2011 Mikołaju plany i marzenia masz piekne , ale moze skup się na tu i teraz czyli na tym żeby ukonczyc uczelnię i zrobic magistra , bo karty wskazuja , ze mozesz miec kłopoty i cos powtarzac . Na koncu rozkładu karta Wisielca mówi że cos Ci nie wyjdzie tak jak bys tego chciał i trzeba bedzie sie solidnie przyłożyc .A potem mozna marzyc dalej .Pozdrawiam Cytuj
krakus91 Napisano 19 Grudnia 2011 Autor Napisano 19 Grudnia 2011 Czy może być to język rosyjski? W tym tygodniu mam egzamin, czy pójdzie mi po myśli? Chodzi tylko o ten przedmiot, resztę mam załatwioną. Co do reszty - uda mi się to zrealizować z pominięciem obecnych problemów? Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi