Jump to content

Zjawa

sweetyangel

Recommended Posts

hmm jestem zupełnie nowa raczkuje dopiero na forum:) witam wszystkich:P

rzeczy nie wyjasnione... sen czy jawa...

a gdzie zaliczyc zjawe??

czy ktos kiedys ja kiedykolwiek spotkal??

kiedy to widziales? jak to wygladalo? wlasnie szukam odpowiedzi bo moja kolezanka ujzala dzisiaj cos w ok. metraw zrostu ubrane na bialo, chlopiec o twarzy niemowlecia, nie wiem do konca jak pomoc szukalem w sennikach, ale wiem ze tam nie bd odpowiedzi dobrej na to.

• 1 month later...

Zjawa, istota pół-demoniczna, duch który już w połowie jest demonem. Mają różne kształty, ja osobiście spotkałem ich dużo, mogę rzec w cholerę dużo.

tez mialem kiedys przygode z takim czyms;] tylko wy w pelni fynkcjonowaliscie! siedzialem sobie w parku na laweczce i nagle jakas plama zielona zaczela latac sobie po nim(po tym parku) polazlem za nia bo myslalem ze to jakis dzieciak smiga sam bez rodzicow po polnocy, kiedy to cos zatrzymalem (doklem reka) zrobilo mi sie zimno jak by bylo kilka stopni na minusie. Twarz mialo oblesna cale zielone jak jakas galareta... van wiesz moze o jaki park mi chodzi?

to nie byl park.. ale to tak sobie nazwaleml;] kolo pizzeri uno i tego baru uno jest taka laweczka, a za nia bloki i tam jak sie idze z laweczki do blokow tam to spotkalem( wiem beznadziejnie to wytlumaczylem)

no i wlasnie tam to cos spodkalem.

o pytanie jeszcze. byles kiedys na cmetarzu zydoskim??? nie wiem czy to zydoski cyz nie. chodzi mi o ten co jest przy starej wierzy cisnien.

Wiem o który ci chodzi, to jest ewangelicki, żydowski jest wyżej, zanim pójdziesz tam głębiej. Tam jest cmentarz ewangelicki i niemiecki. A czy tam chodzę, to zostawię sobie w tajemnicy.

chodzi mi o to czy tam cos jest. jakies byty ktore mozna spotkac tylko noca. bo z checia bym sie tam wybral nie koniecznie sam bo sam to odwagi tak troche nie mam.

chodzi mi o wyjscie tam po polnocy

same zle byty tam sa??? bo kiedys lazlem kolo tego cmentarza to mnie takie ciary przeszly ze o ja cie @&@#@ juz tam noca nie chodze...

o i moze wiesz cos wiecej na temac co sie dzialo na tamtym cmentarzu bo slyszalem kilka rzeczy ale nie wiarygodnych bo to kumple z podstawotki mowili mi kiedys a kazdy z nich chcial zablysnac.

Edited by Przegrany