Gość sappir Napisano 18 Grudnia 2011 Napisano 18 Grudnia 2011 (edytowane) Karty czytane chronologicznie. 5 Buław, Królowa Buław, As Pucharów suma Księżyc Moja energia będzie szukała ujścia;). Krew w żyłach popłynie szybciej, będą buzowały emocje. Zwyczajnie będzie mnie „nosić”. A w mojej głowie mnóstwo pomysłów, wszystkie fantastyczne;). Będę chciała za każdym razem przystępować natychmiast do ich realizacji. Po prostu wir wydarzeń, nowe kontakty towarzyskie lub zawodowe, a w tym wszystkim może pojawić się nowy obiekt uczuć. Edytowane 18 Grudnia 2011 przez sappir
Gość sappir Napisano 19 Grudnia 2011 Napisano 19 Grudnia 2011 Czyli jeszcze bardziej niż jestem , a miałam nadzieję na spokój.
IceQueen Napisano 19 Grudnia 2011 Napisano 19 Grudnia 2011 bedziesz bardzo dbała o wyglad:) ,byc moze zakochasz sie:))) i zawalczysz o uczucie
Gość Mana Napisano 19 Grudnia 2011 Napisano 19 Grudnia 2011 Karty czytane chronologicznie 5 Buław, Królowa Buław, As Pucharów suma Księżyc Będziesz musiała pokonać jakieś trudności, o niektóre rzeczy przyjdzie Ci powalczyć. Może być tu sporo niepewności, jakiś brak konsekwencji. Może będziesz wciągnięta w jakiś konflikt, zaangażujesz się w czyjeś problemy. Możliwe jakieś flirty, możesz poznawać sporo nowych ludzi. Może ktoś Ci służyć radą, wspierać. Możliwe jakieś nowe doświadczenia dotyczące sfery emocjonalnej. Możliwe jakieś pozytywne niespodzianki. A także jakiś związek. Początkowo więc nie będzie różowo, jednak później mogą sprawy toczyć się dość szybko i sprawy się trochę rozluźnią. Sporo rzeczy może być nie takimi jakimi będą się wydawać. Pozdrawiam i życzę udanego Nowego Roku czasami mam wrażenie, że piszę jak potłuczona...
Gość ANEZ Napisano 19 Grudnia 2011 Napisano 19 Grudnia 2011 Będziesz chciała zaistnieć,zawalczyć o swoje marzenia,ciche skryte pragnienia ,uczucia,po prostu energia będzie Cię roznosić.
Gość sappir Napisano 19 Grudnia 2011 Napisano 19 Grudnia 2011 Pozdrawiam i życzę udanego Nowego Roku Równiez pozdrawiam i życzę Tobie wszystkiego najlepszego w Nowym Roku A tak na marginesie to, co napisałaś ma sens
Gość sappir Napisano 19 Grudnia 2011 Napisano 19 Grudnia 2011 Będziesz chciała zaistnieć,zawalczyć o swoje marzenia... Dzięki Anez. Podobno marzenia są po to aby je realizować, a nie po to by je mieć tylko w głowie, więc może spróbuję coś zrobić w tej kwestii
Rekomendowane odpowiedzi