aniusia206 Napisano 19 Grudnia 2011 Napisano 19 Grudnia 2011 Dzień dobry. Proszę moje pyt. potraktować poważnie. Dlaczego mój chłopak Tomasz ur. 30 VII 1987 r. twierdzi, że ,,żałuje uprawianego seksu'' przed poznaniem mnie? Zaistniała pewna sytuacja i bardzo będę wdzięczna za odp. Jakoś nie mogę uwierzyć w to, by facet żałował, że kiedyś kogoś przeleciał. Pyt. Anna ur. 15 IV 1987 r. Przed poznaniem mnie nie był w związku. Wynikła pewna sytuacja i liczę na poważne potraktowanie mojego pyt. Cytuj
protina Napisano 19 Grudnia 2011 Napisano 19 Grudnia 2011 Mówił szczerze. Wcześniejszy kontakt z kobietą spowodował jego większe zamknięcie się w sobie, byc może zostawił również jakiś ślad na jego zdrowiu. pozdrawiam Cytuj
aniusia206 Napisano 19 Grudnia 2011 Autor Napisano 19 Grudnia 2011 Dlaczego ,,spowodował jego większe zamknięcie się w sobie''? Cytuj
protina Napisano 19 Grudnia 2011 Napisano 19 Grudnia 2011 Nie potrafię Ci powiedziec "dlaczego"-z tym pytaniem powinnaś się udac do partnera. Po prostu karty pokazały, że spowodowało to zamknięcie się w sobie. 1 Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi