Kersh Posted January 6, 2009 Share Posted January 6, 2009 Śniło mi się nie dawno, że gdy byłam w szkole spotkałam swojego ulubionego (kocham go) piosenkarz i zaczęłam się z nim obściskiwać. Potem poszłam na inne korytarze itp. wyszłam znów go spotkałam i tak kilka razy na korytarzu się obściskiwaliśmy i cieszyliśmy że się widzimy. Potem poszłam z nim do higienistki szkolnej (i była ta sama co w mojej szkole pracuje) i siadaliśmy przy stole tym piosenkarzem a ta higienistka siedziała za nami i sie gapiła. I poprosiłam tego piosenkarza żeby mi dał swój adres to ja do niego napisze i nr telefonu tez żeby mi dał. To on mi dał swój a ja mu swój adres i nr telefonu. Potem on powiedział że we wrześniu mi odpisze na ten list co mu wyśle...i o co tu chodzi? śniło mi się to jeszcze przed nowym rokiem ? a ja planuje sie spotkać z nim.. Co oznacza ten sen? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kersh Posted January 8, 2009 Author Share Posted January 8, 2009 Proszę, odpowiedzcie! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dama Trefl Posted January 8, 2009 Share Posted January 8, 2009 Sen spowodowany marzeniem, kontaktu z tym piosenkarzem, czy chociaż tym,że bardzo go lubisz słuchać i marzysz o nim. oderagowujący. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts