Skocz do zawartości

Prośba i interpretację snu

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano

Co może oznaczać następujący sen ?

Śniło mi się że byłem w nocy w swoim domu z całą rodziną , i moja babcia z mamą przygotowywały w kuchni jakiś tam posiłek a ja nagle zobaczyłem jakieś błyskające światło w ogrodzie po czym znalazłem się właśnie tam , padał deszcz wpadłem w błoto cały się ubrudziłem i widziałem w oddali stojącego mężczyznę ubranego na czarno z biczem którym machał w powietrzu , po czym zniknął ja wróciłem do domu , nikt nie chciał mi uwierzyć że kogoś widziałem po czym babcia coś do mnie powiedziała a ja poszedłęm do 2 pokoju i wyjrzałem przez okno po czym zobaczyłem babcię wychodzącą przez bramę z torbą pełną jej rzeczy i jakąś walizką , pobiegłem do kuchni nikogo tam nie było , nagle znów znalazłem się w tym błocie i przede mną stał czarny koń z wypalonymi oczami ( straszny widok ) po czym pobiegł do miejsca gdzie wcześniej stal ten facet czarny który znów się tam pojawił , uderzył konia biczem i odjechał na nim , tu sen się skończył .

Proszę o jakąś interpretację , ponieważ rzadko mam tak dziwne sny

Napisano

Witaj ten sen może świadczyć o twoim zagubieniu i nierozumieniu swojej sytuacji. Stąd ta noc i te dziwne postacie. Może to też znaczyć,że oprócz tego niezrozumienia i trudności dochodzi również strach przed jakimiś osobami. To,że widziałeś babcie wychodzącą z torbami przez okno może znaczyć to,że nie długo odejdzie.... Ale przecież to czeka każdego z nas. Stąd te torby....

Ale oczywiście podchodź do tego z dystansem.

Pozdrawiam