Skocz do zawartości

Powracający sen - gryzacy pies

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano

Witam, będę wdzięczny jeśli ktoś mi pomoże zinterpretować sen.

Od jakiegoś już czasu powtarza mi się*we śnie w różnych okolicznościach wściekły pies, który mnie atakuje i gryzie.. nigdy mi nic nie potrafi zrobić, na zasadzie żebym czuł ból, ranę, czy jakieś większe zagrożenie, nic mu nie zrobiłem, strasznie mnie denerwuje swoim zachowaniem, wpadam w furie, gdyż nie wiem dlaczego to robi.. łapię go za szczenkę, odrywam go tym samym od siebie, i zaczynam mu tą szczenkę rozszerzać w przeciwna stronę, wiem, że mogę ją złamać, choć nie chcę, chcę tylko żeby przestał*to robić... ale też wiem że on jest tak wściekły że gdy tylko go puszczę znowu zacznie mnie wściekle gryźć... ciągu dalszego snu, nie ma..

Napisano

Witaj ten sen jest informacją taką,że w twoim otoczeniu znajdują się chyba osoby nastawione do ciebie wrogo. Np: obgadują cię,atakują słownie,narzucają swoją obecność,chcą na ciebie jakoś wpłynąć. Ale ty się nie dajesz,zachowujesz taką równowagę pomiędzy tym.

Napisano

Nie kojarzę takiej osoby, choć kogoś*zawsze tam można pod to podciągnąć;) dziękuję za odpowiedz:)

Napisano

Bo być może działa po za twoimi plecami,np. fałszywy przyjaciel,lub jakaś niska energia.