Dzyzu Posted January 7, 2009 Share Posted January 7, 2009 Ludzie pomozcie mi, od tygodnia prawie codziennie sni mi sie trumna, wszyscy stoja ubrani na czarno, niektorzy placza przy niej. Ja stoje z boku, nie widze kto jest w trumnie, jest ona zamknieta, nie moge tez nikogo rozpoznac, o co chodzi? Dlaczego to mi sie sni? Czy da sie tak zrobic abym mogl byc soba we snie i podejsc do trumny i zajrzec kto tam jest? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Rita Posted January 7, 2009 Share Posted January 7, 2009 Być może kończy się jakiś etap w twoim życiu. Ta symbolika kojarzy się z celebracją odejścia, pogodzeniem się z nadchodzącymi zmianami. A swoją drogą rozśmieszyła mnie końcówka Twojej wypowiedzi, a konkretnie - wścibstwo. Myślałam, że zapytasz - Czy da się tak zrobić, aby o tym już nie śnić? Nie ma co główkować i zaglądać do tej trumny, tam nikogo nie ma, a z pewnością nikogo, kogo znasz. To tylko symbolika. Link to comment Share on other sites More sharing options...
natkaaa91 Posted January 10, 2009 Share Posted January 10, 2009 sadze ze siedza w Tobie jakies leki , ktore musisz przezwyciezyc. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts