Skocz do zawartości

Dom, noworodek, truskawki, babcia

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano

Byłam w swoim mieszkaniu, ale mieszkali tam jacyś obcy ludzie... Zaczęłam się z nimi kłócić, że mają ogromny bałagan. W pewnej chwili od strony szafy usłyszałam płacz noworodka. Otworzyłam szafę, był tam maleńki, siny noworodek zawinięty w plastikową torbę. Zabrałam go, pobiegłam do sąsiadów po pomoc i poprosiłam o białe ręczniki. Przyszła moja babcia i zabrała mnie do ogrodu. Poprosiła, żebym pomogła jej posadzić truskawki. Zamiast sadzić jadłam je. Były duże, czerwone i soczyste.

Co ten sen może oznaczać? Dzięki za pomoc. ; )

Napisano

Witaj ten sen może mówić,o tym,że lubisz jak jest tak jak chcesz,nie lubisz chyba jak ktoś ci się wtrąca w buciorach w twoje życie i jesteś stanowcza umiesz postawić na swoim. To,że zabrałaś noworodka może oznaczać to,że jesteś czuła i wrażliwa na krzywdę ludzi i widzisz to wyraźnie. Motyw z truskawkami może świadczyć,o tym,że mimo,że widzisz że jest okazja do pomocy,lub ktoś wymaga jej wolisz brać niż dawać.

Pozdrawiam

Napisano

Właśnie z tym, że wolę brać, a nie dawać nie zgodzę się. ;) A reszta jest baaardzo trafna. ;) Dzięki za pomoc. ;)

Napisano

Teraz to tak się zastanowiłam,że być może cieszą cię owoce własnej pracy ;)