Wrath Napisano 27 Grudnia 2011 Napisano 27 Grudnia 2011 (edytowane) Dzień dobry chciałem się dowiedzieć co oznacza symbol snu. Bo szukałem w google po sennikach, ale mi nic nie znalazło. Ogólnie to chodziło o to, że byłem na uczelni, siedziałem w 1 rzędzie. Jakiś gościu puścił nam film do oglądania. To było chyba coś o kanadzie, jakieś krajobrazy. Film był nudny, więc poszedłem spać. Jak się obudziłem to film się już skończył i wszyscy wychodzili z sali. Edytowane 27 Grudnia 2011 przez cyganicha ort. Cytuj
Wrath Napisano 30 Grudnia 2011 Autor Napisano 30 Grudnia 2011 znowu miałem sen o śnie, dosłownie kilka minut temu. Ale tym razew wyglądło to inaczej. To tak poczułem się lekko zmęczony więc postanowiłem się zdrzemnąć. Położyłem się na łóżku i zaspałem. A teraz sen: obudziłem się w moim pokoju, wstałem z łóżka pochodziłem po pokoju, coś tak szukałem w komputerze. Wszystko wyglądało normalnie, z tym że byłem bardzo senny przez cały czas. Byłem zdziwiony bo przecież dopiero co wstałem. Ale nagle oczy zaczeły mi się same zamykać. Takie dziwne uczucie niemocy i senności Resztami sił padłem na łóżko i wtedy się obudziłem. Dziwne. Pamiętam że pod koniec snu chciałem kogoś zawołać, coś krzyknąć, ale nie dałem rady i się obudziłem. Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi