FairyWitch Napisano 27 Grudnia 2011 Napisano 27 Grudnia 2011 Od jakiegoś dłuższego czasu chciałabym wziąć udział w kursie Reiki. Zależy mi, aby trafić na kogoś dobrego i prawdziwego, a nie jakiegoś naciągacza. Dlatego też pytanie kieruję na forum: czy macie kogoś do polecenia w stolicy? Chodzi o kurs I stopnia.:oczko2: Cytuj
goya Napisano 27 Grudnia 2011 Napisano 27 Grudnia 2011 : Klinika Reiki :: Mistrz Reiki Strona główna - Reiki, kursy reiki, samoleczenie, samouzdrawianie,zabiegi reiki,uniwersalna energia życiowa, runy, czakry Wielki Mistrz Reiki Janina Ewa Jabłońska - kontakt Reiki Ewolucja Cytuj
FairyWitch Napisano 27 Grudnia 2011 Autor Napisano 27 Grudnia 2011 Pięknie dziękuję za linki. Poczytam i zdecyduję. Może ktoś wybiera się również? Co myślicie o tych podanych? Macie jakieś doświadczenia? Cytuj
_Selene_ Napisano 28 Grudnia 2011 Napisano 28 Grudnia 2011 Mi się obiło o uszy, że w Warszawie nie ma co szukać tak pokrótce. Przeglądałam te strony i mi wygląda to po prostu na taśmówkę, więc osobiście sama bym się nimi nie zainteresowała. Ale to tylko moje odczucia, może być inaczej... W każdym razie, zależy na czym Ci zależy, na relacji nauczyciel-uczeń , czy relacji usługodawca- klient. W obu przypadkach odwołuj sie do swojej intuicji jesli chodzi o zaufanie czy w ogóle kontakt, do niczego się nie przymuszaj. Czasem warto poczekać... Cytuj
Gość Winterstorm Napisano 28 Grudnia 2011 Napisano 28 Grudnia 2011 Albo też wybrać się w podróż po kraju . Cytuj
goya Napisano 28 Grudnia 2011 Napisano 28 Grudnia 2011 Chwalony przez ludzi Leszek Boratyn Kontakt do nas Tradycyjne japońskie Reiki Nauczyciele Usui Reiki w Polsce Choć tutaj wybrałabym Włodarczyka z Częstochowy... Cenię jego poglądy... Jabłońskiej nie znam, ponoć nasza "forumowa" Valestil ma coś do powiedzenia na jej temat. Czasami inicjuje w Warszawie bardzo ciekawa Mistrzyni: Reiki Grand Master Iwona Przybylska deAcosta Też warto się skontaktować i zapytać... Jakiś czas temu przypadek (hmmm?) zetknął mnie z Mistrzynią wrocławską, która przyjęła inicjację I i II stopnia od Siostry Mariuszy w latach 1992-94 a mistrzowską u Acosty kilka lat do tyłu. I jestem pod ogromnym wrażeniem myślenia, etyki i technik przez nia stosowanych... Trzeba szukać, szukać.... Cytuj
FairyWitch Napisano 28 Grudnia 2011 Autor Napisano 28 Grudnia 2011 Dziękuję za pomoc. Najlepiej gdyby było to w stolicy, ale może dam radę dojechać Cytuj
goya Napisano 29 Grudnia 2011 Napisano 29 Grudnia 2011 No, ku mojemu zdziwieniu nie... Przynajmniej Acosta. 3 stopniowy. Mistrz i Nauczyciel w jednym! A wiesz, że Siostra Mariusza też miała tytuł Wielkiej Mistrzyni Cytuj
Aniołek. Napisano 8 Stycznia 2012 Napisano 8 Stycznia 2012 (edytowane) Miałam inicjację w wkacje. Myślę, że kobieta wie co mówi i o czym. Uważam ją za godną polecenia. Barbara Szyłobryt Adres Białostocka 9, 03-741 Warsaw, Poland - Znajdź drogę Numer telefonu 695 337 647 Strona internetowa Status Zamknięte. Ponowne otwarcie: Poniedziałek 12:00 po południu. Godziny Pon - Czw.: 12:00 - 18:00 Pt.: 11:30 - 14:00 Edytowane 21 Stycznia 2014 przez zoska1977 Cytuj
malcolm7 Napisano 1 Stycznia 2013 Napisano 1 Stycznia 2013 witam, poszukuje kursu reiki najlepiej w Warszawie, ktos moze polecic? Cytuj
Auril Napisano 9 Lutego 2013 Napisano 9 Lutego 2013 co do "wielkiej mistrzyni reiki" ewy jabłońskiej to polecam uciekać gdzie pieprz rośnie. ta pani robi sieczkę z głowy. niestety miałam z nią przyjemność, na szczęście tylko rozmawiać. ale na prawde ostrzegam. mówi dużo i pięknie ale ma pojęcie że hej... Cytuj
anka19788 Napisano 6 Marca 2013 Napisano 6 Marca 2013 (edytowane) Witaj, polecam kursy Reiki w szkole Marka Marciniak - Nowa Europejska Joga . Zrobiłam trzy stopnie. Edytowane 6 Marca 2013 przez zoska1977 link niezgodny z regulaminem Cytuj
Gość Gość Napisano 21 Stycznia 2014 Napisano 21 Stycznia 2014 W Łodzi organizuje teraz w lutym kurs.Jak ktoś może dojechac:) Nie ma tytułu Wielkiego Mistrza...Nawet tytuł Mistrz jest troche na zachodzie umowny bo w ReiKi dostaje sie tytuł Sensei co oznacza nauczyciel....czasem tłumaczy sie to jako mistrz . Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi