Skocz do zawartości

hm. Sikorko ;P :))

Gość sheina

Rekomendowane odpowiedzi

Gość sheina
Napisano

jechałam sobie na rowerze, taka pewna siebie w nocy jakos... widzialam rozbite szklo, i pomyslaklam o tu chyba jakis wypadek byl..jechalam w strone wlasnego domu, mijalam jakiegos faceta.. ale dalej pewna siebie jechalam do domu........ :-) i spiewalam..nei bylo to smutne raczej taka pisoenka,ktora dodatkowo mnei napędzała energetycznie.

pozdrawiam ;)

Napisano

ten sen moze oznaczac ze co kolwiek by sie nie wydazylo to i tak bedziesz pewna siebie

Napisano (edytowane)

Witaj ten sen może mówić,o tym,że wypełniasz swoje zadania życiowe idziesz zgodnie z planem. Stąd ta podróż do domu. Ciemno trudności życiowe,ale przecież każdy je napotyka. Oprócz tego,że idziesz po swojej drodze życiowe coś cię wspiera duchowo,lub telepatycznie. I wydaje mi się,że jesteś jakoś zagubiona,niepewna co do niektórych spraw. Zmarł ci ktoś bliski?

Edytowane przez sikorka11
Gość sheina
Napisano

tak, zmarła mi babcia miesiąc temu, a wczesniej kociak i szczerze cala wigilie za nim, a nei babcia przeplakalam,,chociaz z ababcia tez tesknie mocno...z kotem byma niestety bardziej zwiazana..to ze wzgledu na nasze stosunki..ale kazdego z nich oplakiwalam..mowisz,ze cos mneiw spiera...oby..opby..

Napisano

Możliwe,że babcia i ten kociak. Duchy zwierząt po śmierci są takimi przyjaznymi duszyczkami ;)

Najważniejsze nasze zadanie tutaj: być dobrym,pomagać i rozwijać się duchowo nie przykładając dużej wagi do rzeczy materialnych ;)

Gość sheina
Napisano

czyli,ze ja sie troszku rozwijam, nei stoje w miejscu ; >?

Napisano

A robisz coś z tego co ci powyżej napisałam? pomocą też jest wsparcie,dbanie o dobro innych.

Napisano

Pomagaj dalej jak tylko możesz,a pora w śnie rozjaśni się i może pokażą się jakieś znaki ;)