Skocz do zawartości

sikoreczko kochana prosze...

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano

a więc tak często miałam sny że miałam wypadek na zaj. dod. [sztuki walk] i puf sprawdziło się że na nich złamałam rękę i teraz czasami mam nawet dzisiaj że mnie na nich zabijają czy to też może się sprawdzić? no raz otarłam się o śmierć bo straciłam przytomność od duszenia na szczęście kolega który mnie dusił zauważył to i wypuścił jakby jeszcze trzymał to by mnie zabił więc czy to może się sprawdzić?

Napisano

Witaj ten sen może mówić, o tym,że te zajęcia w pewnym sensie narażają twoje zdrowie. Stąd ten duszący kolega i śmierć. Ale zawsze coś się dzieje,że ci się udaje wyjść z opresji. To znak od twojego przewodnika duchowego-chroni cię.

Napisano

chodzi o to ze mialam sny ze mialam wypadek to sie sprawdzilo jeszcze wczesniej mialam wpadke ze odlecialam przy duszeiu bo kolega mnie dusil i od jakiegos czasu dokladnie od wypadku mam tera sny ze mnie zabijaja wiec czy to moze sie sprawdzic?

Napisano

Dobrze,bo się pogubiłam ;)

Te sny mogą cię ostrzegać przed niebezpieczeństwem. Dwa razy ci się przyśniło,że coś ci się działo i to się spełniło,teraz patrząc na te twoje inne sny,mogę stwierdzić,że to mogą być jakieś ostrzeżenia przed jakimś np. groźnym wypadkiem.