dorka17 Posted December 30, 2011 Share Posted December 30, 2011 (edited) Sniło mi sie, iz odbywało się przedstawienie tresury lwów. Juz zgromadziła się widownia. Ale spóźnlam się i już były zamknięte drzwi. To były grube szklane drzwi. Chciałam to jednak zobaczyć i kukałam przez te drzwi.. Nagle przez ta szybe stanełam oko w oko z rozwcieczonym lwem który zaczał tratowac te drzwi .. wydając ryki ... a ja zaczełam uciekac i szukać miesjca do uktycia................ Edited December 30, 2011 by dorka17 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
sikorka11 Posted December 30, 2011 Share Posted December 30, 2011 Wydaje mi się, że ten sen niesie przesłanie o twoich emocjach. O tym, że być może często wybuchasz nie umiesz zapanować nad emocjami pojawiającymi się w danej sytuacji. Co może przynosi ci potem dużo trudności, problemów. Lub masz do czynienia z takimi właśnie osobami wybuchowymi, nieobliczalnymi. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts