francesca Posted January 9, 2009 Share Posted January 9, 2009 Miałam ostatnio dziwny sen, nie wiem jak mam go zinterpretować, czy w ogóle warto...nigdy się tym nie zajmowałam...a więc...śniło mi się, że zmuszona zostałam do wzięcia ślubu (zmuszona przez sytuację materialną, rodzinną).byłam bardzo nieszczęśliwa, bałam się..nie chciałam tego...ubrana byłam w jakąś starą, beznadziejną sukienkę, mężczyzna był dużo starszy ode mnie, czułam do niego straszne obrzydzenie...kościół też był stary, bardzo zniszczony, ciemny...bałam się.już po wszystkim temu mężczyźnie, z którym brałam ślub na plecach pojawiły się obrzydliwe wrzody...żałowałam tego co się stało i zastanawiałam się co zrobić żeby cały ten nieszczęsny ślub unieważnić... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Rita Posted January 9, 2009 Share Posted January 9, 2009 Być może w realu przyjęłaś na siebie jakieś zobowiązanie, któremu nie jesteś w stanie podołać? Zrobiłaś to ze względów racjonalnych, natomiast w praktyce okazało się to za trudne, bo do realizacji potrzeba "serca" i przekonania? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts