Skocz do zawartości

masa martwych ciał

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano

A więc śniło mi się, że jechałam samochodem z bliską rodziną, był to odcinek drogi tuż przed moją działką, jechaliśmy prawym pasem. Na drodze w ogóle nie było ruchu, oprócz nas. I teraz sedno - tak sobie jechaliśmy przed siebie , a w rowie koło drogi mijaliśmy zwłoki - jedne obok drugich. Były to ciała i kobiet i mężczyzn (osób dorosłych) Bardzo blade, albo ściemniałe. Bez krwi, w całości, nagie. Nie było widać twarzy. Leżały ,,swobodnie'' na plecach, albo brzuchu. Dodam jeszcze, że były bardzo podobne. Miałam lekkie odczucie, jakby ktoś sklonował ciało jednej kobiety i jednego mężczyzny i porozrzucał te kopie dalej koło siebie.

Ma ktoś jakiś pomysł, co to może oznaczać?

Napisano

Zwłoki mogą oznaczać wyrzuty sumienia lub coś ciążącego na sumieniu. Jedziesz w samochodzie z rodziną (szkoda, że nie powiedziałaś, KTO prowadzi ten samochód?), więc te wyrzuty sumienia dotyczą spraw rodzinnych. Kto dokładnie jest w tym samochodzie? Najbliższa rodzina czy np. jakieś ciotki? Może być tak, że w związku z Twoim trybem życia coś ci ciąży względem rodziny. Albo możliwa jest inna interpretacja - przeszkadza ci to, że nie masz pełnej niezależności, bo rodzice kierują Twoim życiem.

Napisano

Ten sen może mówić, o tym, że w twoim życiu nastąpi zmiana lub już ją przechodzisz, albo twoja rodzina. To wszystko będzie związane z ludźmi nowo poznanymi. I będziesz otrzymywała wyraźne znaki, które zauważysz, ale czy coś z tym zrobisz? zależy od ciebie.

Napisano

Dziękuję za odpowiedzi :)

Do Ysabell: w samochodzie byłam ja, matka, ojciec i moja siostra (jedyna), bratów nie posiadam. Wiedziałam, że na pewno nie prowadzę ja, ani siostra (byłyśmy na tylnym siedzeniu, rodzice na przednich). Prowadził któryś z rodziców, ale nie wiem, który.

Napisano

Teraz musisz uważać i jeżeli coś się zmieni w Twoim życiu,to oznacza że sen się sprawdził. Pytanie tylko jaka będzie to zmiana. Daj znać za jakiś czas,zobaczymy jak sprawy potoczą się dalej. A same zwłoki to wyrzuty sumienia,coś ewidentnie Cię trapi.