michal738 Napisano 2 Stycznia 2012 Napisano 2 Stycznia 2012 Cześć, Chciałbym Was prosić o zinterpretowanie mojego snu. Mam podobny sen co jakiś czas, więc chciałbym w końcu dowiedzieć się o co może chodzić Więc tak: w tym śnie całuje się namiętnie z moją najlepszą przyjaciółką. Po prostu się całuję, nic więcej, nic mniej. Nie bardzo ma to przełożenie na rzeczywistość, bo po prostu się przyjaźnimy. Jesteśmy przyjaciółmi od jakiś 4 lat, w tej chwili mamy po 18. Znamy się od gimnazjum. Nie mieszkamy najbliżej siebie i mamy stosunkowo trudny dojazd, więc spotykamy się razem z jeszcze kilkoma przyjaciółmi mniej więcej raz w miesiącu, czasem rzadziej. Śni mi się, że się z nią całuję zawsze właśnie po takich spotkaniach. Hmm... sen raczej przyjemny, mimo, że się z nią przyjaźnię Z góry dzięki za pomoc Cytuj
sikorka11 Napisano 3 Stycznia 2012 Napisano 3 Stycznia 2012 Witaj ten sen może mówić o sile uczuć jakie łączą ciebie i twoją przyjaciółkę, być może pozostało wam to z przeszłych wcieleń i przejawia się to pod mnie czystą intencją jaką jest całowanie. Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi