Gość Polaris Napisano 3 Stycznia 2012 Napisano 3 Stycznia 2012 Witam:) Mój sen był nastepujący. Byłam w swoim domu rodzinnym. Obudziłam się rano, by jechać do szkoły rowerem. Jednak nie mogłam znaleźć swoich rzeczy na wf. Bardzo się zdenerwowałam i płakałam. W końcu udało mi się wygrzebać dresy, ale nie znalazłam butów. Zdenerwowałam się jeszcze bardziej, gdyż była już na zegarku godz. 9. Mama przyniosła mi jakieś buty w reklamówce - były to czarne balerinki, tyle że każdy but był o innym fasonie. W końcu chyba udało mi się wybrac do szkoły. Potem znalazłam się na polu.Na tymże polu (takim ornym) było wielkie przyjęcie - rozstawione stoły, duzo jedzenia, mnóstwo ludzi. Wsród nich była moja mama, chyba jacyś sąsiedzi.W namiocie służącym za kuchnię Widziałam kucharza, znanego z tv. A i połamałam tam patelnię. Po pewnym czasie zdecydowałam się z koleżanką iść do domu. Łąka była zielona, pora letnia. Doszłyśmy do budynków gospodarczych. Gdy znalazłyśmy się w jednym z nich, zobaczyłysmy zdeformowaną świnię. Miała jakos 6 czy 8 nóg, poczatkowo była bez głowy, poźniej jednak miała już tę głowę tyle, że nie całą... jakby kawałek był odcięty. Nie przestaszyłyśmy się jej. Na końcu snu, razem z ową koleżanką zobaczyłyśmy chyba 3 słonie (też w budynku gosp., był otwarty). Jacyś ludzie próbowali je uspokoić. Jeden z nich stawał na tylnych kopytach. Chyba ten słoń trąbił. Widać było, że są one zadbane, tylko trochę zdenerwowane. To tyle. Będę wdzięczna Ci bardzo za interpretację Zyczę szczęśliwego i bardzo udanego 2012 roku! Cytuj
sikorka11 Napisano 3 Stycznia 2012 Napisano 3 Stycznia 2012 Witaj Szkoła symbolizuje nasze życie, lekcje po które tu przychodzimy z drugiej strony... Zegarek oznacza upływ czasu czyli każdy ma tu wyznaczony czas. Od narodzin aż do śmierci i potem wraca do źródła... To poranne niezdecydowanie i denerwowanie może oznaczać problem w odnalezieniu swojej drogi. Być może czegoś nie akceptujesz, masz jakieś problemy, trudności z tym. Ale nikt nie jest z tym sam i otrzymuje pomoc od innych. Najwyraźniej mama jest dla ciebie najbliższą ci osobą, która cię kieruje. Pole orne oznacza dopiero początek, że jeszcze możesz dużo zrobić. Wracasz potem do domu, jeśli wykorzystasz dobrze czas, który otrzymałaś tutaj wzrośniesz jako dusza.... ale nie będziesz sama w swoim życiu. I zdenerwowane słonie mogą świadczyć o ponagleniu cię do działania. Musisz wiedzieć, że cel dla którego tu jesteśmy to NIE są pieniądze. Jesteśmy tu po to, aby pomagać bezinteresownie, traktować dobrze drugiego człowieka i zwracać większą uwagę na sprawy duchowe i na innych a nie na pieniądze, rzeczy i siebie. Pozdrawiam i również życzę wszystkiego najlepszego i samych pomyślnych dni w Nowym Roku Cytuj
Gość Polaris Napisano 3 Stycznia 2012 Napisano 3 Stycznia 2012 Bardzo dobra interpretacja Sikorko, wszystko jak ulał pasuje do mojego zycia. Szukam własnie swojej drogi... Pozdrawiam Cię raz jeszcze:) Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi