gosikk34 Posted January 3, 2012 Share Posted January 3, 2012 Witam wszystkich serdecznie. Chciałabym prosić o pomoc w zinterpretowaniu mojego dziwnego snu. Moja kuzynka 2 tygodnie temu urodziła bliźnięta, chlopca i dziewczynkę. Poza zdjeciami nie widzialam ich jeszcze. Śniło mi się, że byliśmy gdzieś razem, tzn. ja i moi kuzyni z dziećmi. Z Anielką (bliźniaczką) byłam sama w jakimś pokoju i Ona do mnie mówiła jak dorosły człowiek. Na moje pytanie gdzie się tego nauczyła odpowiedziała mi, że już któryś raz jest po reinkarnacji i z tąd potrafi mówić. Powiedziała, że będzie pięknie malować i prosiła zbym nie pozwoliła jej rodzicom rozwijać tego talentu, bo on poraz kolejny ją zgubi... i straci przez niego życie. Był to bardzo dziwny i realistyczny sen. Czy ktoś może wie co taki sen oznacza? Z góry dziękuję za pomoc. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ysabell Posted January 3, 2012 Share Posted January 3, 2012 Witaj, Sen brzmi faktycznie niezwykle. Dziecko może oznaczać twoje wewnętrzne dziecko i kontakt z nim. Twój umysł musiał wybrać do tej rozmowy jakieś dziecko i padło akurat na to, które kuzynka niedawno urodziła. Może fakt, że urodziła bliźniaki, zrobił na Tobie wrażenie i dlatego pojawiło się ono we śnie? Wracając do dziecka, mówi ono ważne rzeczy. Podpowiada, czego w życiu ci brakuje - zwykle są to jakieś "dziecięce" cechy, jak spontaniczność, kreatywność, łatwość nawiązywania kontaktów. Tutaj dziecko mówi o malowaniu. Może brakuje ci kontaktu ze sztuką, możliwości tworzenia? A co do tego, że ten talent ją zniszczy - może ty sama miałaś jakiś talent i go wyparłaś, a jakieś niedawne zdarzenie ci o nim przypomniało i stąd ten sen. Może reinkarnacja oznacza, że masz drugą szansę rozwinięcia talentu? Niekoniecznie musi to być talent w dosłownym znaczeniu, ale także może to być powracająca szansa na osiągnięcie czegoś ważnego. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
gosikk34 Posted January 3, 2012 Author Share Posted January 3, 2012 Bardzo dziękuję. Pomyślę nad o czym pisałaś. Może jest w tym coś... Jeszcze raz dięki serdeczne. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts