Rycerz Denarów Posted January 4, 2012 Share Posted January 4, 2012 Witam,śniło mi się że czułem jak wypada mi ząb,był on duży,czułem że wyrywałem go sobie sam a jak wyrwałem to obok niego jakieś kryształki były czy plamy od pasty do zębów.Wiem że jak wypadł mi ten ząb to na jego miajscy wyłaniał się nowy ząb.Co to może znaczyć? Sny o zębach podobno się są dobre:pomocy_na: Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest cyganicha Posted January 7, 2012 Share Posted January 7, 2012 Witaj,wg mnie zmagasz się z jakimś problemem, którego nie uda Ci się pozbyć tak szybko jakbyś chciał. Kiedy będziesz sądził, że już po wszystkim,że trudności pokonałeś i poradziłeś sobie z nimi, niespodziewanie dla Ciebie, możesz zobaczyć, że jednak się pomyliłeś. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest cyganicha Posted January 7, 2012 Share Posted January 7, 2012 W takim razie życzę powodzenia i pomyślnego zakończenia wszystkich problemów. Wszystkiego co najlepsze. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts