pesymistyczna-optymistka Posted January 4, 2012 Share Posted January 4, 2012 Śniło mi się dzisiaj,że wracałam ze szkoły i natchnęłam się na wracającego z przerwy mojego wymarzonego chłopaka,w którym się kocham. Później wracaliśmy jednym autobusem. On dostał sms-a i uśmiechnął się a ja poczułam się zazdrosna i chciałam luknąć kto to był,ale to zauważył i schował telefon. Następnie usiadł obok mnie. Spytał się jakiejś laski siedzącej blisko nas,którą jak się okazało znał, czy ona mnie zna. Odpowiedziała,że nie i przedstawiła się,że jest Patrycja. Pocałowali się w usta, a ja nie mogłam tego znieść i sama go pocałowałam w usta... sen skończył się naszym uwieńczonym pocałunkiem... co to znaczy? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
sikorka11 Posted January 4, 2012 Share Posted January 4, 2012 Witaj, wydaje mi się, po przeczytaniu tego snu, że jesteś bardzo zainteresowana tym chłopakiem i zrobisz wszystko, aby go mieć/zdobyć. Wracaliście jednym autobusem oznacza, to że teraz jest moment w twoim życiu kiedy się z nim widzisz. Tzn. masz z nim kontakt. Te jego pisania z innymi i całowanie innego może oznaczać to ,że jest niedojrzały i na razie nie myśli o związku ma w głowie inne dziewczynki Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
pesymistyczna-optymistka Posted January 5, 2012 Author Share Posted January 5, 2012 niezupełnie...czasem go widzę,ale nie mam kontaktu smsowego itd Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
nika1812 Posted November 13, 2012 Share Posted November 13, 2012 Witam. Śniło mi się, że jak leżałam na łóżku śpiąc ktoś mnie ciągnął za nogi, byłam sparaliżowana strachem i nie umiałam się ruszyć aby uciec, ani krzyczeć. W końcu jak mnie "to coś puściło" to pobiegłam do łazienki, ale tam znów "coś" sprawiło że nie mogłam się ruszać. Po chwili przestało i okazało się, że w domu są okna po otwierane na oścież. Pozamykałam je i wybiegłam przed blok z telefonem w ręku. Zadzwoniłam do mojego partnera chcąc mu powiedzieć co się dzieje. Jak odebrał to nie mogłam wydusić z siebie żadnego słowa. Rozłączyłam sie i poszłam na drogę. Zadzwoniłam do niego znów odebrał i powiedziałam mu, że cos jest u nas w domu, że się boje (cały czas płakałam i szłam na około mojego bloku) wtedy zauważyłam że okna są znów po otwierane. Powiedziałam mu o tym. Powiedział że mam czekać na niego i sie nie bać. Potem sie obudziłam. Proszę zinterpretować mój sen, bo naprawde sie boje. Nie wiem co mam o tym myśleć. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts