Protego17 Posted January 5, 2012 Share Posted January 5, 2012 Witam ostatnio próbowałem przywołać demona (tak wiem że to niebiezpieczne prosze nie wypominac licze tylko na odp) lecz nie wiem czy mi sie udało a oto skutki : - zaczeło mi się krecić w głowie,miałem dreszcze i adrenalina podskoczuła gwałtownie - hasłasy w kuchni (pylem sam w domu) - na jedenej dłoni poczułem chłod na drugiej zaś gorąco - po przywołaniu cały sie trząsłem i w kościach mmie cos łamało i nie czułem się bezpieczny póki nie załozylem pentagramu Więc udało mi się przywołać demona ?? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
iridos Posted January 5, 2012 Share Posted January 5, 2012 jak cien teraz za toba stoi Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Protego17 Posted January 5, 2012 Author Share Posted January 5, 2012 powaznie?? bo szczerze mowiac od tamego czasu czuje czyjoms obecnosc dosc czesto nawet d Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Oświecony Posted January 5, 2012 Share Posted January 5, 2012 A tak w ogóle po co go przywoływałeś? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Lilith Posted January 5, 2012 Share Posted January 5, 2012 to nie demon. to Pit. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Protego17 Posted January 5, 2012 Author Share Posted January 5, 2012 Nie ważne po co... zadałem pytanie i licze na odpowiedz CZy udało mi sie przywołać jakiś byt? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
iridos Posted January 5, 2012 Share Posted January 5, 2012 juz jestes przezen opanowany przeciez nie czujesz/? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Protego17 Posted January 6, 2012 Author Share Posted January 6, 2012 ja tylko czuje obecność tego bytu Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest User2 Posted January 7, 2012 Share Posted January 7, 2012 (edited) Eh. Skoro czujesz kogoś obecność przy sobie to masz już odp. na swoje pytanie. Tak, masz gościa w domu. Edited January 7, 2012 by User2 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Oświecony Posted January 7, 2012 Share Posted January 7, 2012 I co warto było? Cieszysz się, że go do siebie zaprosiłeś? Po co ci to było? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kamael Posted January 7, 2012 Share Posted January 7, 2012 Chyba Cię nie lubi. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ulf Posted January 7, 2012 Share Posted January 7, 2012 uuuuu... czarno widze. Jak sie uprze to i pentagram nie pomoze. Bo go sam zaprosiles... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Protego17 Posted January 8, 2012 Author Share Posted January 8, 2012 (edited) Cały czas pentagram nosze i jak narazie czuje się bezpieczny , ale pewniedo czasu... i to dziwne ale od tamtego czasu boje sie wymawiac imie na L.... tak tego upadłego anioła 1 z 4 książat piękła :c Edited January 8, 2012 by Protego17 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Wiedźmin Posted January 8, 2012 Share Posted January 8, 2012 Teraz polecam ci zakup bikini, bo tam gdzie pójdziesz będzie pewnie gorąco. No i zapas wazeliny tez się przyda;) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest User2 Posted January 8, 2012 Share Posted January 8, 2012 A, że się spytam po kiego Lucyfera wzywałeś, ew. Lewiatana? I czego właściwie od niego chciałeś? W grimuarze nie pisali, że 4 Panom Szeolu nie zawraca się głowy niepotrzebnie? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Protego17 Posted January 8, 2012 Author Share Posted January 8, 2012 Nie wzywałem Lucyfera ani Lewiatana... Boje sie wypowiedzieć to 1 imie.. Jak wzywałem to nie określiem po imieniu kogo. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest ilao Posted January 8, 2012 Share Posted January 8, 2012 (edited) No to kogo przywołałeś, Lajkonika? On niegroźny, słowo. A swoją drogą, to pomyśl o zmianie zainteresowań. Będziesz i zdrowszy i spokojniejszy. Pozdrawiam Edited January 8, 2012 by ilao Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Nazwa użytkownika1 Posted January 8, 2012 Share Posted January 8, 2012 wyznaje podejscie ceremonialne i uwazam ze jest malo prawdopodobne aby osoba ot tak dla jaj sobie cokolwiek ewokowala z pozytywnym rezultatem wiec prawdopodobnie masz zwidy aczkolwiek nawet malpa posadzona przy komputerze moze przez przypadek sformatowac dysk... jakby nie patrzec to masz teraz swietna okazje aby poduczyc sie podstaw ktore normalnie powinno sie wyszkolic przed przystapieniem do ewokacji ps a pentagram trzeba bylo sobie wlozyc do tylka - wtedy chronilby cie doglebnie Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
caliah Posted January 23, 2012 Share Posted January 23, 2012 Nie wzywałem Lucyfera ani Lewiatana... Boje sie wypowiedzieć to 1 imie.. Jak wzywałem to nie określiem po imieniu kogo. Człowieku, i po co Ci to było? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts