Kentrosze Posted January 5, 2012 Share Posted January 5, 2012 (edited) Snilo mi sie ostatnio ze bilem sie znow. Uderzylem jednego chlopaka zacząlem po chwili sie bic, ale z innym byl duzo wiekszy, przegralem. Pozniej bilem sie z drugim dosyc dlugo to trwalo, ale tez przegralem wiem ze nagrywane to bylo wszystko na kamerze, ogladalem powtorke chyba. Po walce chlopak do mnie podszedl i przybilismy sobie piatke, powiedzial mi ze chce rewanzu za miesiac i mam trenowac dziekuje Edited January 5, 2012 by Kentrosze Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest cyganicha Posted January 5, 2012 Share Posted January 5, 2012 Bardzo proszę, edytuj swój tekst i użyj znaków interpunkcyjnych.Dziękuję. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
sikorka11 Posted January 5, 2012 Share Posted January 5, 2012 (edited) Witaj ten sen może nieść dla ciebie informację taką: w naszym życiu to co komu zrobimy wróci do nas w następnym wcieleniu. Każdą krzywdę, którą komu wyrządzimy będziemy oglądać wraz z naszym całym życiem i odczuwać wyrządzone przez siebie zło bardzo mocno stąd w tym śnie kamera. Informacja o rewanżu mówi , o tym, że nie trafimy do piekła jak jest powiedziane, ale będziemy musieli te lekcje- za krzywdy innych odkupić w następnych wcieleniach. Zamieniając się miejscami z ofiarą. Np. jeśli człowiek był bogaczem w tym życiu i był bardzo skąpy, chciwy nic z siebie nie dawał i krzywdził biednych ludzi to po śmierci odczuje bardzo ten ból, cierpienie tych ludzi , zobaczy swoje błędy i będzie pragnął je naprawić i w następnym życiu to on będzie biedakiem i jego będzie poniżał inny bogacz. Masz odpowiedź na poczcie Edited January 5, 2012 by sikorka11 Mała poprawka Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts