kasia5583 Napisano 5 Stycznia 2012 Napisano 5 Stycznia 2012 Witaj moja Droga. znowu miałam dziwny sen. Jestem w swojej rodzinnej miejscowości, mieszkanie nad sklepem zajmują obcokrajowcy, chyba Niemcy. Jesteśmy w mieszkaniu obok, nagle czuję że muszę wyjść. Widzę że z drugiego mieszkania leje się woda. szukam punktu zaczepienia. Zaparłam się o taką bramkę lub płotek, woda chlusnęła jak lawina. Przetrwałam. Wołam mojego męża, idzie, widzę go. Jesteśmy jakby w obozie dla ocalałych, maż jest z innymi mężczyznami, ja szukam dzieci. Córeczka jest, dzięki Ci panie. Jest z innymi dziećmi, ja szukam syna, znajduję go w dziurze pod podłogą. Ulga, jest bezpieczny. Będzie na mnie czekał bo muszę już iśc. myślisz że za dużo oglądam filmów? Cytuj
Gość cyganicha Napisano 8 Stycznia 2012 Napisano 8 Stycznia 2012 Witaj Tak,myślę,że za dużo oglądasz filmów. Poza tym bardzo wyraźnie zaznaczają się w Twoim śnie lęki o Twoją rodzinę. Jednak z każdej trudnej sytuacji wychodzicie zwycięsko.Pozdrawiam Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi