kasia5583 Posted January 5, 2012 Share Posted January 5, 2012 Witaj moja Droga. znowu miałam dziwny sen. Jestem w swojej rodzinnej miejscowości, mieszkanie nad sklepem zajmują obcokrajowcy, chyba Niemcy. Jesteśmy w mieszkaniu obok, nagle czuję że muszę wyjść. Widzę że z drugiego mieszkania leje się woda. szukam punktu zaczepienia. Zaparłam się o taką bramkę lub płotek, woda chlusnęła jak lawina. Przetrwałam. Wołam mojego męża, idzie, widzę go. Jesteśmy jakby w obozie dla ocalałych, maż jest z innymi mężczyznami, ja szukam dzieci. Córeczka jest, dzięki Ci panie. Jest z innymi dziećmi, ja szukam syna, znajduję go w dziurze pod podłogą. Ulga, jest bezpieczny. Będzie na mnie czekał bo muszę już iśc. myślisz że za dużo oglądam filmów? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest cyganicha Posted January 8, 2012 Share Posted January 8, 2012 Witaj Tak,myślę,że za dużo oglądasz filmów. Poza tym bardzo wyraźnie zaznaczają się w Twoim śnie lęki o Twoją rodzinę. Jednak z każdej trudnej sytuacji wychodzicie zwycięsko.Pozdrawiam Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts