Jump to content

Wielki NOS na niebie !

Guest arkad

Recommended Posts

ale czasami nie przypomina on nosa ... </joke>

Dzień dobry.

Tańcząca z kapustą (szejna) zwraca sie do Ciebie cyganiszko z ogromna prosba o interpretacje jej snu.

"Witaj cygank, czekamla i sie doczekałam Ciebie <jupi> otóż śniło mi się, że byłam w jakims domu, czułam tam siarkowodów i wszyscy z tego domu mielismy się wynosic... zauwazylam kobiete, ktora przy takim duzym oknie myła podloge i spojrzala na mnei spod byka.. ja juz wiedzialam bez slow..ze ona ma z tym cos wspolnego, ze to jej sprawka.. i nagle wszyscy sie znalezlismy gdzies w pomieszczeniu pelnym hulajnog mielismy za ich pomoca jakby uciekac z tamtad...widzialam tam caly tlum ,ale i trzy moje koleznki.., które to olały mnei i sama musialam uciekac... bo chwięl wczensiej jakby jakas plytke czy co takiego w graficie.. przegladaly jakby zebym ja tego neiw idziala a jak zauwayzlay ze ja tam staoje to sie zmyly i w trojke uciekaly wczesniej mwoia cmi sorry,ale nie ma wiecej miejsca czy cos takiego,ze tylko one mogly isc no i ja sama pojechalam ta hulajnoga jak jzu wszyscy pojechali. :]"

Guest cyganicha

Arkad bardzo dziękuję za pomoc Sheinie w zamieszczeniu posta :)))

Sheina miło mi, ze czekałaś na mnie :)

Przemyśl sobie proszę jak z Twoją stabilizacją i emocjami w codziennym realu. Jak sie czujesz, jak układają się relacje w domu i towarzyskie z najbliższymi Tobie osobami. Czy nie jesteś aby nerwowa, zgorzkniała ostatnio? Zbyt może pesymistyczna? Tak odbieram. Dusisz się w tym wszystkim, chcesz i nie umiesz sprostać niektórym sytuacjom, niektórym faktom.Chcesz ruszyć z miejsca , coś zrobić a nie możesz. Nie czujesz wsparcia, nie czujesz pełnej akceptacji ze strony swoich koleżanek w realu. Uważasz, że tylko na sobie możesz polegać i jesteś przemęczona, czujesz się bezsilna. Odpuść Sheina, na siłę nie zabiegaj o niczyje względy. Postaraj sie zmienić swoje podejście do pewnych spraw a zobaczysz, że ludzie zaczną zabiegać sami o Twoją osobę, o Twoje towarzystwo i czas spędzany wspólnie z Tobą. Nigdy nie czuj się gorsza od innych. Wszystkiego co najlepsze na kazdy dzień Nowego Roku i tylko pięknych snów Tobie życzę.