szkopekpl Posted January 7, 2012 Share Posted January 7, 2012 Witam mialem dzis sen o walce w czyms co przypominalo katedre lub jakis duzy budynek, zbudowany z dlugich holi podzielony scianami i w scianach drzwi lub przejscia bez drzwi budynek byl bardzo duzy walczylem z jakimis potworami ale uzywalem czarow, po pokonaniu kilku przemieszczalem sie po tej hali i walczylem dalej, po czym przywolalem jakiegos malego smoka ktory rozmawial z kolejnym stworem (ktory byl moim przeciwnikiem) i przekonywal ze ja jestem przyjacielem po zblizeniu sie zniszczylismy razem potwora, szukajac dalej cofnelem sie na poczatek budynu by zobaczyc czy wszystko ok tam byla tylko postac ubrana na czarno z plaszczem i widzac go zawrocilem wiedzac ze nie dam mu rady po drodze napotkalem na grupe sprzymierzencow z ktorymi podrozowalem dalej szukajac wrogow po czym dotarlismy do schodow wszyscy wbiegli po schodach do gory, dla mnie nie bylo miejsca to podskoczylem od strony balustrady i zlapalem sie barierki i wspialem na pietro, postaci w okol byli zadziwieni widokiem ale ja patrzac nie zauwazylem nic nadzwyczajnego wygladalo to na owalny budynek bez dachu cos na styl boiska pilkarskiego z trybuna i lekkim zadaszeniem do okola, po czym w oddali zauwazylem walczace 2 osoby byla to dziewczyna (nie dawno sie spotkalismy ) no i jakis chlopak, zapytalem sie czy to Pola i w odpowiedzi uslyszalem ze tak ze bede z nia walczyl po czym zaczelem biec po jakim gzymsie przy scianie pokolei przeskakujac nad wolna przestrenia pomiedzy bylo to cos w rodzaju filarow przy scianie po ktorych ja skakalem dobieglem do gorki pod ktora wszedlem na poczatku byla zarosnieta trawa siedzialo tez tu kilka osob a pozniej sie zamienila na cos w stylu siana doszedlem na szczyt i zeskoczylem z jednej strony skarpy (wciaz bieglem do tej dziewczyny i caly czas bylo to z siana)na nizszy pozim i sie obudzilem, z gory dziekuje za pomoc glownie chodzi mi o dziewczyne na koncu czy jest mozliwosc ze moglo dojsc do zdrady czy moze sen ostrzega mnie ze nie bylo nic takiego i abym nie rozpoczynal rozmow na ten temat, dziekuje milego dnia Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts