Guest Erza Posted January 7, 2012 Share Posted January 7, 2012 Dzisiejszej nocy śniło mi się, że spacerowałam po ogródkach działkowych z moim mężem (w rzeczywistości męża nie mam). Szliśmy pod rękę. Było bardzo ciepło i słonecznie, oboje mieliśmy na sobie letnie ubrania. W pewnym momencie skręciliśmy w lewą stronę i za płotem zobaczyliśmy wielki młyn, który był w trakcie renowacji i przebudowy (w rzeczywistości w tym miejscu jest młyn, który ma być dopiero remontowany, ale jest o wiele mniejszy od tego ze snu). Doszliśmy w końcu do bramy i znaleźliśmy na drodze prowadzącej do mojego bloku, po drodze spotkaliśmy moją nauczycielkę historii, która jednocześnie była moja wychowawczynią w liceum. Zachodząc pod blok zauważyłam, że żywopłot jest przycięty a na jego gałęziach obok siebie rosną ciemne winogrona i ciemne śliwki. Zdziwiłam się bardzo, bo pomyślałam, że przecież jest grudzień. Mniej więcej w połowie tego spaceru miałam wrażenie, że spaceruję z moim Tatą, a nie mężem, a potem to wrażenie zmieniło się w coś co mogłabym opisać jako, że mąż i Tata, to była jedna i ta sama osoba. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts