Jump to content

Bardzo proszę o interpretacje snów z moim znajomym.

wikk011

Recommended Posts

Nie wiem co mam robić ponieważ od jakiegoś czasu śni mi się mój najlepszy kolega.Łączyła nas tylko przyjaźń ale ostatnio nawet coś więcej i zastanawialiśmy się nad związkiem.Po ostatnim wyjeździe dużo sie pozmieniało on nie chce mnie znać, nie odzywa się do mnie , nie chce mnie widzieć.Cały czas śni mi się on mówiący że mnie kocha i chce być ze mną.Bardzo często śni mi się że jestem w ciąży, że mam dziecko i to właśnie z nim.W snach mówi że mnie kocha ale w rzeczywistości nie chce mnie znać...Jak mogę odbierać te sny??

Witaj,

Sen prawdopodobnie oznacza, że chłopakowi faktycznie na Tobie nie zależy. Jeśli ktoś nas kocha, to w śnie objawia się to innymi symbolami. Ciąża może świadczyć o Twoich marzeniach i planach związanych z nim. Możliwe też, że coś w Tobie dojrzewa - może myśl o zakończeniu tej znajomości?

Edited by Ysabell

Bardzo dziękuje za interpretacje snu..

Jeżeli chodzi o zakończenie znajomości to będzie bardzo ciężko bo widujemy się kilka razy w tygodniu i razem z innymi przyjaciółmi tworzymy paczkę...więc zakończenie znajomości nie wchodzi w grę...Jakie są symbole w śnie oznaczające uczucie osoby na której nam zależy??

Edited by wikk011

Symbole w śnie, które mówią o tym, że ktoś nas kocha, to np. pojawienie się kwiatów (szczególnie czerwonych), symbol serca, przemiana kobiety w mężczyznę i odwrotnie, a nawet kiedy mężczyzna... bije kobietę. Jest ich sporo, ale zawsze należy je interpretować zależnie od kontekstu snu i sytuacji życiowej śniącego.