Jump to content

zlowrogie chmury

Guest Asmic

Recommended Posts

Witam Serdecznie.

To dziwne ale dwa dni pod rząd śniło mi się prawie to samo za kazym razem ten sen był krótki i tak jakby sie wtrącał miedzy snami.

W pierwszy dzień śniło mi się, że stoje w swoim pokoju przy oknie widze nadchodzące potezne chmury, które były tak nisko ze mogłyby zachaczac o drzewa i wysokie domy. Wydało mi sie to bardzo niebezpieczne i poczułem, że się boje. Chmury były typowe burzowe ale widać było, że w środku sa czerwone jakby lawa, grzmilo, blyskalo i walilo piorunami. Widziałem jak sie zbliza do mojego domu wtedy uciekłem w głąb domu zeby sie ukryć ale nic wielkiego sie nie stało... nastepnej nocy mialem identyczny sen różnił sie tylko tym, że chmury zamiast koloru lawy, mialy ladny niebieski kolor lecz nadal wydawaly sie niebezpieczne.

Guest cyganicha

Witaj Asmic

Skoro sen się powtórzył tzn., że jest dla Ciebie bardzo ważny i jego przesłanie jest takie byś coś zrozumiał. Coś powinieneś zrozumieć, dostrzec i jakoś zareagować. Tak długo jak nic nie zrobisz, tak długo sen będzie powracał. Może się nasilać za każdym razem.

W bliskiej przyszłości ważne wydarzenia dla Ciebie/u Ciebie.Bardzo silne poruszenie w związku z jakąś sytuacją. Powinieneś zachować ostrożność, być czujny. To może być mocne, silne wydarzenie, tak jak burzowe były te chmury we śnie oraz Twoje odczucia.Jakiś kłopot, który poruszy Twoją codziennością.