justine Posted January 7, 2012 Share Posted January 7, 2012 Witam wszystkich, przedwczoraj miałam dziwny sen. Śniło mi się, że byłam u dentysty i usuwał mi zęby w taki dziwny sposób. Czytałam, że "zęby" jak się śnią, to nie czeka człowieka nic dobrego.... Tylko że, dentysta nie wyrywał mi zębów, tylko tak ukręcał czy raczej wyłamywał - sama nie wiem ( jak przełamujemy np. paluszki podczas jedzenia). Nie widziałam śladów krwi. Pousuwał mi w ten sposób tak mniej więcej trzy zęby z tyłu, zostawił ok. 3 zęby i znowu usunął 3 zeby i znowu zrobił przerwę. Co by to mogło znaczyć? Liczę na Waszą odpowiedź Pozdrawiam wszystkich Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ysabell Posted January 8, 2012 Share Posted January 8, 2012 Generalnie zęby do silny i niekoniecznie zły symbol, ale utrata zębów jest zawsze negatywna. Oznacza utratę siły, osłabienie fizyczne i psychiczne, niemożność obrony siebie, swoich praw i bliskich osób. Także problemy z asertywnością. Sen może oznaczać problemy z osiągnięciem tego, co dla nas najważniejsze, spełnieniem marzeń. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts