Jump to content

włosy, też dziwne

justine

Recommended Posts

Witam raz jeszcze,

przedwczoraj miałam sen o zębach, o którym napisałam w oddzielnym wątku, a dzisiaj śniły mi się moje włosy. W ogóle mam długie, ciemne włosy. Z tego, co pamiętam, to czesałam się i jak zaczęłam rozczesywać poszczególne pasma, zobaczyłam, że na samym środku głowy mam takie okrągłe "łyse" pole. Nie chciało mi się w to wierzyć, no bo niby czemu. Z dnia na dzień, tak nagle? Sprawdziłam z lewej strony. Włosy były bez zmian, ale gdy znowu dotknęłam czubka głowy, łysina nie zniknęła. Ze strachu, jak się obudziłam, od razu poszłam do lusterka, ale na szczęście wszystko było OK.

Proszę o pomoc w interpretacji snu. Mam nadzieję, że dzisiaj już mi się nic nie przyśni. Nie wiem czemu, ale przerażają mnie trochę te moje sny. Podobno jak się śnią "włosy" to też nic dobrego.

Pozdrawiam raz jeszcze i czekam na odpowiedzi.

Włosy symbolizują sferę intelektu, umysłu i rozumu. Mogą oznaczać siły witalne, moc i energię. Taki łysy placek może mieć różne znaczenia, ale tutaj prawdopodobnie oznacza spadek sił witalnych. Może zapowiadać osłabienie albo chorobę. Nie będzie to jednak ciężkie schorzenienie, bo wyłysiałaś tylko częściowo.

Bardzo dziękuję za ekspresową odpowiedź.

Mam jeszcze jedno pytanie : moja mama (mieszka na parterze) miała dzisiaj taki sen. Była u mnie na piętrze razem z człowiekiem, który przyjechał naprawić telewizor. Wszędzie było bardzo dużo kurzu. "Mechanik" powiedział, że jak będzie zawsze tyle kurzu u mnie, to telewizor będzie się psuł non stop. Moja mama bardzo się zawstydziła z mojego powodu i w pośpiechu zbierała kurz na parkiecie pod fotelem i na telewizorze.

Co mógłby znaczyć ten sen?

Z góry dziękuję za wszystkie odpowiedzi.

Guest cyganicha
Mam jeszcze jedno pytanie : moja mama (mieszka na parterze) miała dzisiaj taki sen.

Co mógłby znaczyć ten sen?

justine do interpretacji dajemy tylko swoje własne sny. Prośby o interpretację snów innych osób są niezgodne z Regulaminem.

Zapraszamy każdą z Was ze swoimi snami.

Ponadto jeden post - jeden sen.