Wenus5254 Posted January 8, 2012 Share Posted January 8, 2012 Dokładnie wczoraj śniło mi się że byłam chora. A zachorowałam na raka(przez to zmarła moja Prababcia) . Dokładnie miałam białaczkę , ona sparaliżowała mi nogi . Musiałam jeździć na wózku inwalidzkim, a przez to nie mogłam tańczyć ( Tańczę od bardzo dawna chyba ok 10 lat). Byłam taka zła i przestraszona że już moje marzenia się nie spełnią dlatego też popełniłam samobójstwo - dokładnie nie pamiętam co zrobiłam aby popełnić samobójstwo Z kolei dzisiaj śniło mi się że mój kuzyn się''tnie'' . Bardzo namawiał mnie do tego ( gdzie mój kuzyn jest bardzo opanowany nawet wręcz wrażliwy) a wręcz na mnie krzyczał abym zrobiła coś sobie. Bardzo proszę o interpretacje moich 2 snów. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Wenus5254 Posted January 8, 2012 Author Share Posted January 8, 2012 http://www.ezoforum.pl/sennik-znaczenie-snu/62169-znaczenie-snu-choroba.html#post476006 Przepraszam że w ten sposób ale nie widziałam innego Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest cyganicha Posted January 8, 2012 Share Posted January 8, 2012 (edited) Być może podświadomie obawiasz się chorób, kłopotów zdrowotnych, które uniemożliwiłyby Tobie samodzielne funkcjonowanie. Dobrowolnie sama przez swoje leki i obawy wyrzekasz się w realu realizacji swoich marzeń. Nie czujesz się na tyle silna, by podołać. Nie wierzysz w siebie. Tak czytam Twoje sny. Edited January 8, 2012 by cyganicha pusty post Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts