Kleo777 Posted January 8, 2012 Share Posted January 8, 2012 (edited) ........................................................................ Edited January 23, 2012 by Kleo777 usuniecie postu. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest cyganicha Posted January 8, 2012 Share Posted January 8, 2012 Kleo edytuj swój post i zatwierdź ponownie, by tekst był widoczny. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
sikorka11 Posted January 8, 2012 Share Posted January 8, 2012 Witaj ten sen może mówić o tym, że jesteś osobą bogatą wewnętrznie o dobrym wnętrzu. Zmierzasz dobrą drogą. Osoby, które ledwo widziałaś mogą być przyjaznymi duchami, które są przy tobie i cię wspierają kierując cię na dobrą drogę. Słowa piosenki, jest to tak jakby znak, że być może masz jakieś zdolności i druga strona czeka na jakiś znak od ciebie, po to abyś się jeszcze bardziej rozwinęła i pomagała innym. Ale być może nie zdajesz sobie z tego sprawy... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kleo777 Posted January 8, 2012 Author Share Posted January 8, 2012 (edited) ............................................................................. Edited January 23, 2012 by Kleo777 usuniecie postu. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
sikorka11 Posted January 8, 2012 Share Posted January 8, 2012 Jaki znak od ciebie? to znaczy powinnaś zacząć czytać książki na te tematy i po prostu zacząć się kontaktować z duchami. Stąd te pieśni w snach być może już dostajesz jakieś znaki ale nie wiesz za bardzo o co w nich chodzi i czekają aż zrozumiesz i poniekąd już cię naprowadzają np. w tym temacie 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kleo777 Posted January 8, 2012 Author Share Posted January 8, 2012 (edited) ............................................. Edited January 23, 2012 by Kleo777 usuniecie postu. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
sikorka11 Posted January 8, 2012 Share Posted January 8, 2012 Z książek mogę ci polecić "Duchy pośród nas" James Van Praagh Co do samych duchów nie ma się co ich bać, w każdej chwili jest kilka duchów, które nas obserwują. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kleo777 Posted January 8, 2012 Author Share Posted January 8, 2012 (edited) Tak zdaje sobie sprawę z tego że duchy otaczają nas wokoło. Tylko niestety zbytnio je przyciągam a wiele z nich może szkodzić. Narazie nie jestem pewna czy jestem przygotowana na takie wizyty. Dziękuję za pomoc postaram się ją sobie skombinować. Edited January 8, 2012 by Kleo777 ! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
sikorka11 Posted January 8, 2012 Share Posted January 8, 2012 Dlatego tak ważne jest, aby się nie bać i mieć odpowiednią ochronę. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest cyganicha Posted January 8, 2012 Share Posted January 8, 2012 Ale sikorko każdy indywidualnie sam czuje, czy jest gotowy czy nie. Interpretacji udzieliłaś, podpowiedziałaś a Kleo jasno wyraziła swoje zdanie nt kontaktu z duchami. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kleo777 Posted January 8, 2012 Author Share Posted January 8, 2012 (edited) Chciałabym mieć kontakt ale tylko z tymi istotami duchowymi które nie zagrażają mojemu zdrowiu czy życiu. Jednakże wiadomo że nie ma takiej możliwości. cyganicha jeśli znasz jakiś sposób by się uchronić przed energiami minusowymi. Byłabym wdzięczna gdybyś mi doradziła. Pozdrawiam. Edited January 8, 2012 by Kleo777 ! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest cyganicha Posted January 8, 2012 Share Posted January 8, 2012 (edited) Chciałabym mieć kontakt ale tylko z tymi istotami duchowymi które nie zagrażają mojemu zdrowiu czy życiu. Jednakże wiadomo że nie ma takiej możliwości. Z tego co mi wiadomo to jednak jest. cyganicha jeśli znasz jakiś sposób by się uchronić przed energiami minusowymi. Byłabym wdzięczna gdybyś mi doradziła. Jeśli chcesz odezwij się do mnie na pw. To już nie dotyczy interpretacji snu. Nie róbmy offtopu. Pozdrawiam Edited January 8, 2012 by cyganicha pusty post Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts