anais_33 Posted January 8, 2012 Share Posted January 8, 2012 pustelnik rycerz buław cesarzowa suma diabeł wisielec kochankowie księzyc księzyc kapłanka sad wysoko urodzoną osobą z uzależnieniami ) poszukującą swoją drogę do szczęścia .. na co umarłam w poprzednim wcieleniu - rydwan - nagle w jakimś wypadku Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Erza Posted January 8, 2012 Share Posted January 8, 2012 (edited) pustelnik rycerz buław cesarzowa suma diabeł osobą wysoko urodzoną, kobieta najprawdopodobniej, która zdecydowała się wyrwać z jarzma bogactw i luksusu i zdecydowała się wieść pustelnicze życie walcząc z pokusami życia doczesnego rydwan - wypadek, możliwe, że spadłaś z konia Edited January 8, 2012 by Erza Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
anais_33 Posted January 8, 2012 Author Share Posted January 8, 2012 pustelnik rycerz buław cesarzowa suma diabełosobą wysoko urodzoną, kobieta najprawdopodobniej, która zdecydowała się wyrwać z jarzma bogactw i luksusu i zdecydowała się wieść pustelnicze życie walcząc z pokusami życia doczesnego rydwan - wypadek, możliwe, że spadłaś z konia wiesz że z tym koniem to możesz mieć rację ostatnio zapisałam się na naukę i jazdy i już na pierwszej lekcji instruktora do mnie że jest w szoku że tak sobie radzę taj jakbym wcześniej już jeżdziła ale jak na zrazie nie wrócę do nauki mam poważne problemy z kregosłupem (( to też teraz nagle wyszło Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Erza Posted January 8, 2012 Share Posted January 8, 2012 tak mi się skojarzył ten Rydwan z koniem życzę szybkiego powrotu do zdrowia Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
anais_33 Posted January 8, 2012 Author Share Posted January 8, 2012 tak mi się skojarzył ten Rydwan z koniem życzę szybkiego powrotu do zdrowia mam nadzieję że szybko dojdę do siebie bardzo dziękuję ) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Daffne Posted January 8, 2012 Share Posted January 8, 2012 kim byłam w poprzednim wcieleniu pustelnik rycerz buław cesarzowa suma diabeł wisielec kochankowie księzyc księzyc kapłanka sad Wg mnie w poprzednim wcieleniu już jako dziecko byłaś bardzo uduchowiona w porównaniu z rówieśnikami i to mogło rownież przebijać w tym życiu, gdzie mogłaś odczuwać, że jesteś z lekka inna, wycofana nieco też. Następnie ewoluowało Twoje wnętrze dzięki ważnym wydarzeniom w Twoim życiu, dzięki którym odkryłaś siebie, swoją radość z czerpania życia, uczuć, a wszelkie te doświadczenia sprawiały, że stawałaś się coraz bardziej świadomą siebie kobietą, która z wielkim zaangażowaniem mogła pragnąć i dążyć do poznania siebie, zbierania coraz to nowych doświadczeń, które mogły Cię wzbogacać również duchowo Diabeł w tym przypadku to pokonywanie barier, łamanie swoich blokad wewnętrznych, walka ze sobą o siebie. Może byłaś waleczną kobietą, która w ostatecznym rozrachunku wywalczyła sobie szczęście jakiego pragnęła )) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
anais_33 Posted January 8, 2012 Author Share Posted January 8, 2012 kim byłam w poprzednim wcieleniu pustelnik rycerz buław cesarzowa suma diabeł wisielec kochankowie księzyc księzyc kapłanka sad Wg mnie w poprzednim wcieleniu już jako dziecko byłaś bardzo uduchowiona w porównaniu z rówieśnikami i to mogło rownież przebijać w tym życiu, gdzie mogłaś odczuwać, że jesteś z lekka inna, wycofana nieco też. Następnie ewoluowało Twoje wnętrze dzięki ważnym wydarzeniom w Twoim życiu, dzięki którym odkryłaś siebie, swoją radość z czerpania życia, uczuć, a wszelkie te doświadczenia sprawiały, że stawałaś się coraz bardziej świadomą siebie kobietą, która z wielkim zaangażowaniem mogła pragnąć i dążyć do poznania siebie, zbierania coraz to nowych doświadczeń, które mogły Cię wzbogacać również duchowo Diabeł w tym przypadku to pokonywanie barier, łamanie swoich blokad wewnętrznych, walka ze sobą o siebie. Może byłaś waleczną kobietą, która w ostatecznym rozrachunku wywalczyła sobie szczęście jakiego pragnęła )) a ten rydwan jak widzisz ? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Daffne Posted January 8, 2012 Share Posted January 8, 2012 a ten rydwan jak widzisz ? właśnie miałam się dziwić o jaki rydwan chodzi a tu znalazł się na co umarłam w poprzednim wcieleniu - rydwan jako, że wyżej był rycerz buław, a więc osoba odważna, dzielna to całkiem możliwe, że na koniu. Z pewnością w trakcie podróży, przemieszczania się szybkiego jak ta ówczesne czasu. Mógłby to być również powóz albo dosłownie Rydwan Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest stagnacja Posted October 9, 2014 Share Posted October 9, 2014 pustelnik rycerz buław cesarzowa suma diabeł wisielec kochankowie księzyc księzyc kapłanka sad moim zdaniem bylas artystka albo kobieta bardzo zamozna, prowadzaca wlasny biznes ,slawna i wykorzorzystujaca swoja pozycje do niecnych celow ale bylas inteligentna wiec wiedzialas jak to wykorzystac i potrafilas oczarowac wszystkich swoja osoba ale moglas manipulowac ludzmi i to moze byc Twoja karma moglas miec rodzine i ale uwielbialas byc w centrum zainteresowania i blyszczec taka gwiazda bylas jesli nie na wieksza skale to przynajmniej wsrod znajomych i rodziny na co umarłam w poprzednim wcieleniu - rydwan - nagle w jakimś wypadku zgadzam sie jakas nagla niespodziewana smierc w ruchu Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts