Jump to content

kim byłam w poprzednim wcieleniu :)

anais_33

Recommended Posts

pustelnik rycerz buław cesarzowa suma diabeł

wisielec kochankowie księzyc

księzyc kapłanka

sad

wysoko urodzoną osobą z uzależnieniami :)) poszukującą swoją drogę do szczęścia ..

na co umarłam w poprzednim wcieleniu - rydwan - nagle w jakimś wypadku

osobą wysoko urodzoną, kobieta najprawdopodobniej, która zdecydowała się wyrwać z jarzma bogactw i luksusu i zdecydowała się wieść pustelnicze życie walcząc z pokusami życia doczesnego

rydwan - wypadek, możliwe, że spadłaś z konia

Edited by Erza

osobą wysoko urodzoną, kobieta najprawdopodobniej, która zdecydowała się wyrwać z jarzma bogactw i luksusu i zdecydowała się wieść pustelnicze życie walcząc z pokusami życia doczesnego

rydwan - wypadek, możliwe, że spadłaś z konia

wiesz że z tym koniem to możesz mieć rację ostatnio zapisałam się na naukę i jazdy i już na pierwszej lekcji instruktora do mnie że jest w szoku że tak sobie radzę taj jakbym wcześniej już jeżdziła :) ale jak na zrazie nie wrócę do nauki mam poważne problemy z kregosłupem :((( to też teraz nagle wyszło :(

tak mi się skojarzył ten Rydwan z koniem :)

życzę szybkiego powrotu do zdrowia :)

mam nadzieję że szybko dojdę do siebie :) bardzo dziękuję :))

Guest Daffne

księzyc kapłanka

sad

Wg mnie w poprzednim wcieleniu już jako dziecko byłaś bardzo uduchowiona w porównaniu z rówieśnikami i to mogło rownież przebijać w tym życiu, gdzie mogłaś odczuwać, że jesteś z lekka inna, wycofana nieco też. Następnie ewoluowało Twoje wnętrze dzięki ważnym wydarzeniom w Twoim życiu, dzięki którym odkryłaś siebie, swoją radość z czerpania życia, uczuć, a wszelkie te doświadczenia sprawiały, że stawałaś się coraz bardziej świadomą siebie kobietą, która z wielkim zaangażowaniem mogła pragnąć i dążyć do poznania siebie, zbierania coraz to nowych doświadczeń, które mogły Cię wzbogacać również duchowo :) Diabeł w tym przypadku to pokonywanie barier, łamanie swoich blokad wewnętrznych, walka ze sobą o siebie. Może byłaś waleczną kobietą, która w ostatecznym rozrachunku wywalczyła sobie szczęście jakiego pragnęła :)))

księzyc kapłanka

sad

Wg mnie w poprzednim wcieleniu już jako dziecko byłaś bardzo uduchowiona w porównaniu z rówieśnikami i to mogło rownież przebijać w tym życiu, gdzie mogłaś odczuwać, że jesteś z lekka inna, wycofana nieco też. Następnie ewoluowało Twoje wnętrze dzięki ważnym wydarzeniom w Twoim życiu, dzięki którym odkryłaś siebie, swoją radość z czerpania życia, uczuć, a wszelkie te doświadczenia sprawiały, że stawałaś się coraz bardziej świadomą siebie kobietą, która z wielkim zaangażowaniem mogła pragnąć i dążyć do poznania siebie, zbierania coraz to nowych doświadczeń, które mogły Cię wzbogacać również duchowo :) Diabeł w tym przypadku to pokonywanie barier, łamanie swoich blokad wewnętrznych, walka ze sobą o siebie. Może byłaś waleczną kobietą, która w ostatecznym rozrachunku wywalczyła sobie szczęście jakiego pragnęła :)))

a ten rydwan jak widzisz ?

Guest Daffne
a ten rydwan jak widzisz ?

właśnie miałam się dziwić o jaki rydwan chodzi :lol:

a tu znalazł się :)

na co umarłam w poprzednim wcieleniu - rydwan

jako, że wyżej był rycerz buław, a więc osoba odważna, dzielna to całkiem możliwe, że na koniu. Z pewnością w trakcie podróży, przemieszczania się szybkiego jak ta ówczesne czasu. Mógłby to być również powóz albo dosłownie Rydwan :)

• 2 years later...
Guest stagnacja

księzyc kapłanka

sad

moim zdaniem bylas artystka albo kobieta bardzo zamozna, prowadzaca wlasny biznes ,slawna i wykorzorzystujaca swoja pozycje do niecnych celow ale bylas inteligentna wiec wiedzialas jak to wykorzystac i potrafilas oczarowac wszystkich swoja osoba ale moglas manipulowac ludzmi i to moze byc Twoja karma moglas miec rodzine i ale uwielbialas byc w centrum zainteresowania i blyszczec taka gwiazda bylas jesli nie na wieksza skale to przynajmniej wsrod znajomych i rodziny

na co umarłam w poprzednim wcieleniu - rydwan - nagle w jakimś wypadku

zgadzam sie jakas nagla niespodziewana smierc w ruchu :)