Jump to content

Ja , miecz o japończycy nieznajomi

Guest Marina33

Recommended Posts

Guest Marina33

Kochani śniło mi się jak byłam w pomieszczeniu z dwoma mężczyznami z tym , że to co było dziwne byli to Japończycy i jeden z nich spodobał mi się , ale jego wybrała sobie kobieta z , którą tam byłam (miałam poczucie , że jest to koleżanka dla mnie ) a mi skierowała uwagę na mężczyznę , który siedział obok nas i przy sobie miał przypięty do pasa miecz , jak podeszłam do niego to chciałam ten miecz wyjąć , ale on szybko i dość agresywnie złapał za miecz i dalej wsunął go w tą ''poszewkę '' w której trzymał miecz .Ja nie chciałam dalej próbować ten miecz wyciągać bo przestraszyłam się , że on może mi zrobić coś złego i wyszłam z tego pomieszczenia a ubrana byłam w taki dziwny strój jak tutaj na obrazku : http://www.cyfraplus.pl/misc/base/galeria/krol_skorpion_002.jpg to był taki jak płaszcz długi ale wiele odkrywał nogi bo miał rozcięcia po bokach miał ciemną barwę tak jak na obrazku .(Miałam wrażenie , że jesteśmy damami do towarzystwa , ale oni nic nie żadali od nas nic seksu tylko tak jakby oni na coś czekali i my miałyśmy koło nich być aby czuli , że ktoś jest koło nich .-nie miałam poczucia , że jesteśmy tak krzywdzone .

Jak wyszłam z pomieszczenia to weszłam w nowe i tam były książki poustawiane na jednej szafce (ogólnie bardzo bogato tam było ) i tam był mężczyzna starszy i ja do niego powiedziałam jak do kogoś zaufanego , że dobrze , że już z tamtąd wyszłam lub coś w tym stylu i w tej chwili z wejścia drugiego wpadło tak jakby mafia japońska ale pare osób w takich przebranich jak oni chodzą i wtedy sie obudziłam .

Dziękuję ślicznie i pozdrawiam :)