Jump to content

Lot paralotnią

Arteus

Recommended Posts

Witam

Dziś miałem 3 różne sny, i każdy o innym odcieniu emocjonalnym,ale moze zaczne od początku niestety opisy będą długie.

Pierwszy sen wiązał się z moją pracą, okazało sie że zostalismy z kierowniczka przeniesieni do innego miejsca pracy (kiedys juz mi sie to miejsce snilo, ale nie jest mi znane, cos jakby centrum biznesowo-handlowe). Po jakims czasie zauwazylem ze nasza placowka ma 2 miejsca jedno na parterze drugie na ostatnim pietrze. Mialem zajac sie tym miejscem na dole ale po jakims czasie zorientowalem sie ze nie ma tam dla mnie stanowiska i pojechałem winda do placowki u góry. Tam okazało sie ze dostałem cos jakby paralotnie ale ciągniętą przez ptaka(poniekad byl sztuczny nie zywy).Chwyciłem tego paraptaka i zacząłem sie wzbijać w powietrze nad mała łąką i jeziorem z drzewami na średniej wysokości. Czułem uczucie błogości i fantastycznego stanu, który chciałbym powtórzyć.W pewnym momencie okazało się ze straciłem kontrole i ptak uderzył w drzewo a ja aby nie wpasc do wody wykorzystywałem fakt bycia w pedzie lotu i ledwo wyladowalem na trawie nie moczac nóg.ogólnie to był sen o odczuciu pozytywnym.

Drugi sen to było spotkanie z moją byłą żoną, poniekąd miał być o odczuciu erotycznym bo do tego dążyło ale nic sie ostatecznie nie stało. Bylismy w samochodzie (w miejscu gdzie dowiedziałem się najgorszych rzeczy w rzeczywistości) i ruszylismy razem ze znajomymi do miejsca gdzie kiedys we snie juz bylem ale nie istnieje w rzeczywistosci. Była to stara fabryka gdzie kolega miał nam wskazac miejsce gdzie moglibysmy sie z byłą żoną zbliżyc. Jednak nigdy nie zostalismy sam na sam. Całą grupą weszlismy na samą gore zrujnowanego miejsca i patrzelismy z oddali na morze.

Trzeci sen powiązany z drugim gdyż wróciliśmy z tej fabryki do mojego domu gdzie był rodzaj przedwstepnej imprezy przed wyjściem do klubu na miasto. Dom był pełen śmiechów i radości ale ja patrzalem na zone i patrzalem jak smutna wychodzi z domu i odjeżdża. W międzyczasie widziałem szwagra, który stojąc w garazu musiał budować boisko do koszykowki dla swoich synow. Te 2 ostatnie sny były o odcieniu smutnym i negatywnym.

Poniekad rozumiem te sny, ale moze interpretuje je w sposob odmienny od prawdziwej linii analitycznej.