sanae Napisano 9 Stycznia 2012 Napisano 9 Stycznia 2012 Moja interpretacja: A więc myślę, że jest to do osiągnięcia za jakiś czas, gdy tylko uporam się z problemami finansowymi. Cytuj
sanae Napisano 9 Stycznia 2012 Autor Napisano 9 Stycznia 2012 (edytowane) Moja interpretacja: A więc myślę, że jest to do osiągnięcia za jakiś czas, gdy tylko uporam się z problemami finansowymi. Edytowane 9 Stycznia 2012 przez sanae nie dodał się tekst Cytuj
Kaisaran2 Napisano 9 Stycznia 2012 Napisano 9 Stycznia 2012 Generalnie runy pokazują, że nic samo się nie zrobi. Podejmiesz w tym celu jakieś kroki, i pojawią się trudności. Wynik zależy od tego, czy te trudności pokonasz, czy zrezygnujesz. Bez pracy nie ma wyników. Tyle narazie mogę powiedzieć na postawie samych run. Cytuj
sanae Napisano 9 Stycznia 2012 Autor Napisano 9 Stycznia 2012 (edytowane) To nie tylko ode mnie zależy, więc pewnie stąd te trudności... no nic, dziękuję Edytowane 9 Stycznia 2012 przez sanae brak tekstu Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi