pomocna Posted January 9, 2012 Share Posted January 9, 2012 śniła mi się moja koleżanka która miała taką samą talię tarota jak ja tylko przód inny pamiętam ,że poprosiła mnie o pomoc w symbolice bo ona boi się go używać siadłyśmy na łóżko gdy popatrzyłam na te karty to się przeraziłam bo nigdy nie widziałam takiej symboliki .. i nie umiałam jej pomóc .. pamiętam też ,że u mnie królowa kielichów była taka sama jak w tarocie rider waite a u niej literka M przyozdobiona złotem ,była też karta z męczyzną w czarnej szacie trzymającym kij w prawej ręce oraz miał hełm na glowie z piórem pomarańczowym .. potem moja mama przyszła i powiedziała ,abym się ubierała do Kościoła. co ten sen może znaczyć . ? proszę o interpretacje . dzięki;* Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest cyganicha Posted January 22, 2012 Share Posted January 22, 2012 Ten sen był już zinterpretowany. O ile dobrze pamiętam zdążyłaś zapoznać się z moją odp. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts