Jump to content

Prośba o interpretację snu.

new_2012

Recommended Posts

Witam wszystkich,

Ostatnio miałam dość dziwny sen, przyznam się, że tego dnia nie oglądałam żadnego horroru , nie myślałam o wspomnianej w snie osobie.

Śniło mi się, że obok domu rodziców zaczał mnie gonić sąsiad moich rodziców i rzucać potłuczonym szkłem w moją stronę, uciekałam mu szybko, napinałam skórkę, żeby szkła się odbijały. Dobiegłam do sąsiadki domu, wbiegłam do środka zamknęłam drzwi od środka i razem z sąsiadką pobiegłysmy po schodach na górę domu.

Zadzowniłam na policję... i sen się urwał, obudziłam się przerażona.

Wspomnę, że z tym sąsiadem praktycznie nie mam kontaktu, nie jestem w żadnym konflikcie.

Proszę o pomoc w odczytaniu snu. Dziękuję.

prosty sen. Zastanów się jakie cechy może przedstawiać sąsiad.

postać goniąca z chęcią mordu to ruch Twojego własnego Cienia.

gdzieś tam czają się w Tobie emocje strachu, kontroli spontaniczności ... może czas je uwolnić ?

dziękuję za szybką odpowiedź, czy wspomniane w śnie szkło ma również jakieś znaczenie? co do prostoty snu to musze się zgodzić, ale mało, który sen wywarł na mnie takie przerażenie, a śnią mi się przedziwne rzeczy :)

nie no to jest zaleta snu jak prosty :)

rozbite szkło to wskazanie na rozbicie emocjonalne którego chyba nie przyjmujesz do wiadomości ?

Przypomnij sobie lustro z baśni o Królowej Śniegu. W postaci sąsiada może mieć znaczenie po prostu jego płeć - jest facetem :) (Dzięki za wskazówkę, A. :) )

to że uciekałaś przed tą osobą jest charakterystyczne dla postaci Cienia.

nie, nie sądzę by dobiegło końca :)

pisałem, że masz tendencje by bagatelizować przekaz mądrości Cienia, wydajesz się to niestety potwierdzać.

może lepiej przemyśleć to głębiej ?

Edited by Kaligraf

... nie bagatalizuję, tylko staram się brać pod uwagę każde możliwe rozwiązanie. nie znam się na interpretacji snów, dlatego ciągle pytam, męczę itp. :)