Jump to content

liczby tzw "mistrzowskie!

risson

Recommended Posts

• 2 years later...
Guest Lukas85

jestem 33 i moja zona(jeszcze) tez jest 33 a mimo to jestemy bardzo rozni,jest to jak dla mnie dobre polaczenie gdyby nie te roznice:-)

To nie jest tak,że mając wibracje mistrzowskie będziemy od razu oświeceni i bedziemy wiedli szczęśliwe życie. Mistrzowie mają służyć ludziom :) Poza tym l.mistrzowskie informują nas o tym ze dana osoba niesie z poprzednich wcieleń jakis stopien rozwoju duchowego, ale inne liczby w portrecie numerologicznym mogą "tłamsić" mistrzowstwo danych wibracji i wtedy trzeba przepracować wibrację na poziomie podstwaowym, czyli 33 na poziomie 6, 11 na poziomie 2 itd. Rozwijajac pozytywne cechy podstawowych wibracji mamy szanse sięgnsc po mistrzowstwo swoich wibracji.

"Mistrzom" cieżej życje się w świecie materialnym i często nie wiedzie się w życiu uczuciowym. Poczytajcie sobie o waszych mistrzowskich wibracjach i wibracjach podstawowych, ale nie tylko o pozytywach tyc wibracji ale przede wszystkim o negatywach, tam macie informacje nad czym należy pracować. W dacie urodzenia i w nazwisku macie wiele innych wibracji, nie sugerujcie sie jedynie drogą życia. Jeśli macie wiecej niz jedna liczbe mistrzowska w portrecie, moze Wam być jeszcze trudniej w zyciu bo czasem ciężko udzwignac ten ciezar. A jesli obok mistrzow wystepuja liczby karmiczne, to sytuacja jeszcze bardziej sie komplikuje. Ludzie czesto dziwia sie jak ktos moze miec wibracje mistrzowska skoro jest taki a nie inny, a wlasnie czesto tak jest, wiekszosc "mistrzow" z mojego otoczenia to osoby niezaradne, upadajace na dno, konczace niekiedy u psychiatry.

U osób ktore mają sporo 11, podpartych wibracjami 7,9 i minusowymi 2 i 6, czesto dochodzi do rozwodów, ale one czesto sa początkiem czegoś nowego. 11 ponoć niesie z sobą utraty, wdowienstwo rzowody ale wcale nie musi tak być. Mężczyzna mający z drogi życia 11 sprawia wrazenie, nie do konca wiedzącego czego chce od życia, co innego mówi, co innego robi. 11 z wspólnej wibracji związku może dawać życie razem lecz obok siebie, ponoć est to cięższy układ karmiczny, wymaga akceptacji drugiej osoby, czasem trzeba się wyrzec własnych potrzeb. Jeśli oczywiscie wibrujemy negatywnie w tym zwiazku.

33 w neatywie często daje niespełnienie miłości, problemy finansowe., uzależnienia. Ta wibracja nie powinna zamykac sie w przestrzeni domu i rodziny. 33 powinna pracować nad relacjami z drugim człowiekiem

Guest Lukas85

ja niestety nie wiem czy mam jakies jeszcze liczby mistrzowskie w portrecie ale to co tu napisalas to sie zgadza w mniejszym lub wiekszym stopniu ale sie zgadza

Oprócz liczb mistrzowskich i karmicznych ważne jest czy liczby które masz w swoim portrecie pasują do siebie, sa w tej samej grupie czy sa toksyczne względem sibie. Toksycznosc moze dawac konflikty wewnetrzne, np jesli ktos w portrecie 6 a do tego 5 to jednoczesnie bedzie chcial ciepla domowego i "życia na krawedzi", tak czy siak nie bedzie szczesliwy bo nigdzie nie bedzie do konca spelniony poniewaz jego pragnienia sa sprzeczne. Wazne jest tez umiejscowienie liczb w portrecie ale dla mnie to nadal wyzsza szkola jazdy

Guest anhana

Ja na przykład znam parę dlugoletnich bardzo udanych związków o wibracji 11, i wlasnie zupelnie nie jest to trwanie obok siebie tylko bycie razem wspieranie się itd :)

Guest björn

Trzeba patrzeć na cały portret numerologiczny, a nie tylko na drogę życia (to jakby porównywać partnerów astrologicznie na podstawie samego Słońca, a przecież Rak Rakowi nierówny, Panna Pannie też, itd.), ale tak, generalizując, można powiedzieć że wibracje mistrzowskie dobrze dogadują się pomiędzy sobą i z reguły tworzą udane związki/małżeństwa, poza połączeniem 44-ki z 44-ką, bo wówczas wyjdzie karmiczna 7-ka. Mogą się jeszcze pojawić spięcia pomiędzy 33-ką a 44-ką, ale jeśli chodzi o wszystkie inne mistrzowskie kombinacje - jestem na tak. :)

Edited by björn

• 3 weeks later...
ktos z was jest lub byl w zwiazku np 33 i 33 albo 33 i 11 i moglby cos opisac relacje?

Mam wrażenie,że na siłę szukasz wytłumaczenia niepowodzeń w Twoim intymnym życiu. Może spójrz na siebie z dystansu i na swoją parterkę z jej oczekiwaniami? Może tam znajdziesz odpowiedź?

Guest Lukas85

niestety Davisa mylisz sie-nie chce mi sie rozpisywac dalej,poprostu chcialbym uslyszec jak sie dogaduja mistrzowie w roznych relacjach wiem ze kazda mistrzowska liczba jest inna itd

niektore zrodla podaja ze 11 i 33 wibrują podobnie, z tym ze 33 jest spokojniejsza, a 11 bardziej niezdecydowana,daje dualizm, wiecej rozterek

Mój ojciec jest 33 z drogi życia, jest tak trytujaco pouczający, nie potrafię się z nim dogadać, mam 11 ale z dnia urodzenia, wiec to inaczej niż z drogi życia