anja1990 Posted January 22, 2012 Share Posted January 22, 2012 Witam Dzisiejszej nocy przyśnili mi się moi zmarli dziadkowie i mój tata, który też nie żyję. Śniło mi się, że przyjechałam do domu i zobaczyłam najpierw babcię, która tak dziwnie się na mnie patrzyła, wcale się nie odzywała do mnie. Potem zobaczyłam dziadka, który mówi żebym z nim poszła do kuchni. A w kuchni jak poszłam z dziadkiem zobaczyłam mojego tatę, który palił w piecu i rzucił do niego mojego psa:_smutny: miał tak smutną minę, że nie wiedziałam co się dzieje. W śnie odzywał się tylko mój dziadek i powiedział mi potem, że jak chce to mogę z nimi pojść.... Co może oznaczać ten sen ? dziękuje z góry:icon_smile2: Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
sikorka11 Posted January 22, 2012 Share Posted January 22, 2012 Witaj ten sen może mówić, o tym, że dusze tych twoich zmarłych osób są przy tobie. I czekają na ciebie. Tzn. kiedy umrzesz przyjdą cię powitać. Być może także zasmuca ich twoja obecna sytuacja. Czy wszystko jest w porządku? Sen jest także informacją, że po śmierci życie trwa nadal. Radziłabym też pomodlić się za ich dusze. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts