Guest sheina Posted January 22, 2012 Share Posted January 22, 2012 Snil mi sie jak zwykle porabany sen. ale do rzeczy, widzialam we snie kolege, zktorym pracowalam na koloni( kontaktu nie mamy ) to bylo na otwartej przestrzeni gdzies.. potem jechałam z nim autem..on mi się zwierzyl,ze z kolezanka, z ktora tak dobrze (dogadywali sie na kolonjii bo z nia by mimo wszystko blizej.. czesto razem sie spotykali) kochal się..co ukrywali przed wszystkimi a powiedzial mi o tym glownei wtedy kiedy ja powiedzialam mu ze dziwnie sie zachowuje. po powrocie do domu, natalia ( ta dzieczyna wlasnie) mi sie skarzyla,ze z nia juz nie gada nei utrzymuje kontktu,.( w realu) i potem on cos jakby powiedzil,ze czuje sie zawiedziony jej postawa.. ze dala mu nadzieję.. a teraz mimo wszystko wyszla za maz( sytuacja jest prawdziw! faktycznie bylo jak we snie ale nic o zadnej tajemnicy nei bylo mi wiadomo po prosu z nami obiema jaknby sracil kobtakt a z nai zdziwilo mnei szczegolnie bo byli blisko.. wiem,ze ma narzeczonego meiszkaja razme, ona staudiuje,ale z Batrtkiem bardz dobrze im sie spedzalo czas w pracy na kolonii, seks to ja raczej wykluczam bo nawe nei mieliby kiedy i gdzie tam) potem wiem,ze Bartej mial dokonac jakiegos wyboru.. miedzy kobietami i gdzies z nimi jechac.. i ja wybalam jakas kobeite bo tez musialam a on wybral mnie.. bardzo si ezdzwiil ,ze ja jego neiw ybralam a ja bylam zaskoczona,ze on wybral wlasnei mnie lol i laski si epoplakaly,ze to nei one zostaly wybrane a ja zdziwiona ale i zadowolona pojchalam z nim. o co kaman? chcialabym od razu zaznaczyc,ze po tym snie napisalam do neigo na gg bo mialam dzienwe przeczucia,ze on widzial w niej kogos wicej niz koelznke,ale zaprzeczyl, mowialm,ze musialam zapytac bo takie mialam skojarzenia po swoim snie, no ale skoro zaprzeczy..tylko nei wiem co ja w tym snie mialam robic? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest cyganicha Posted January 22, 2012 Share Posted January 22, 2012 O co kaman? Ty pytasz jego w realu o koleżankę, on zaprzeczył. Pewnie, że zaprzeczył, bo on mysli o Tobie a nie koleżance. A Ty jak to dostrzeżesz albo się dowiesz będziesz bardzo zaskoczona. Nie patrzysz na niego w ten sposób a on jest Tobą zainteresowany. Ty w tym śnie masz dostrzec przesłanie dla siebie Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest sheina Posted January 22, 2012 Share Posted January 22, 2012 ale to jest dziwne bo on ma teraz laske.. apoza tym nigdy nic.. z nim bo on jest mlodyyy ii w ogoe... myslisz,ze bedzie tego ciag dalszy? ta jazda autem i to zaskoczenie bardzo dziwne.. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest cyganicha Posted January 22, 2012 Share Posted January 22, 2012 Myślę, że bedzie ciąg dalszy... Młody może być, młodszy od Ciebie ale to nie zmienia faktu, że może byc Tobą zainteresowany. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest sheina Posted January 22, 2012 Share Posted January 22, 2012 hm... to czemu z nia byl z nia łazil..? raz tam sie pojawila porpozycja dla mnei ale kompletnie to o niczym nei swiadczylo wlasnei z natalia sie tak ciagle widywali... hm.. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest cyganicha Posted January 22, 2012 Share Posted January 22, 2012 Koleżanka we śnie, nie musi odzwierciedlać samej siebie w realu... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest sheina Posted January 22, 2012 Share Posted January 22, 2012 cyganko dzis pisz jasniej bo jestem nieczająca nie wiem ktora moglaby mu byc blizsza tam, hm..z nia tak blisko byl...ale jzu pooo pracy dowiedzialam ie po jakims meichu ze z jakas tam mu si enei ulozylo ...z reala ale poza pracowgoi nie chodzilo o nati. a co powiesz na to ze w jednym ze snow, nieco pozniej, rowniez on kazal przyszeld pomoc mi wieszac pranie nad jeziorem jakby nad jego tafla rozwieszac a potem zaczelo padac i dlategp sie sprezylismy i na jakas wyspe wyszlismy?pamietam tez ze chyba na jakas impreze mielismy isc i ja pwoiedzialam,ze jestem zdziona,ze on z laska swoje nei przyedl a on mowil,ze ona nei miala czasu bo sie muiala uczyc. ;/ ale Cie wymecze Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest cyganicha Posted January 22, 2012 Share Posted January 22, 2012 Shei, odp proszę, bo nie mogę tego nijak połączyć- o co kaman?: ale jzu pooo pracy dowiedzialam ie po jakims meichu ze z jakas tam mu si enei ulozylo ...z reala ale poza pracowgoi nie chodzilo o nati. a co powiesz na to ze w jednym ze snow, nieco pozniej, rowniez on kazal przyszeld pomoc mi wieszac pranie nad jeziorem jakby nad jego tafla rozwieszac a potem zaczelo padac i dlategp sie sprezylismy i na jakas wyspe wyszlismy?pamietam tez ze chyba na jakas impreze mielismy isc i ja pwoiedzialam,ze jestem zdziona,ze on z laska swoje nei przyedl a on mowil,ze ona nei miala czasu bo sie muiala uczyc. ;/ ale Cie wymecze Własnie tyle, że zmiany w jego życiu uczuciowym. Zmiana relacji,związku,partnerki po przejściach.Rozstanie jego z partnerką. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest sheina Posted January 23, 2012 Share Posted January 23, 2012 Chodzilo o to,ze po pracy juz, jak wrocilam dop domu z tej kolonii, okazalo sie,ze on z jakąs dziewczyna zakonczyl zwiazek,a wlasciwie toc hyba ona z nim, ale nie byl to nikt z kolonii wiec moze o to chodzilo,moze ona jako natalia si epokazala? tylko nie rozumiem jednej rzeczy, kiedy nagle niby zainteresowanie mialo sie objawic, w tym snie wynikaloby,ze jakby juz na kolonii...?dlatego tak dziwnie bo ja tego nie odczulam Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest cyganicha Posted January 23, 2012 Share Posted January 23, 2012 Ty tego nie odczułaś a koleżanka mogła byc przedstawiona symbolicznie. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts