Lina8551 Posted January 22, 2012 Share Posted January 22, 2012 zaczne od tego ze dzis w nocy polozylam sie przed godz 4 a przebudzilam z powodu tego wlasnie snu kilka min. po godz 6. przysnilo mi sie,ze moj terazniejszy partner zostawia mnie(jestesmy razem od prawie 8 lat)...co gorsza zostawia mnie dla swojej siostry(po innym ojcu)...i mimo moich prosb nie wraca do mnie-tlumaczy,ze mnie nie kocha i ze to nie ma sensu(mamy coreczke) przebudzilam sie z placzem (strasznym szlochaniem)...obudzilam partnera a On na to ze powinnam isc do lekarza.....prosze Cie o pomoc....a snia mi sie rozne rzeczy i prawie codziennie;) pozdrawiam i serdecznie dziekuje Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest cyganicha Posted January 22, 2012 Share Posted January 22, 2012 Witaj na forum wg mnie w Twojej podświadomości jest silny lęk -który być może sama od siebie odsuwasz w zakamarki -przed odejściem partnera.Bardzo go kochasz, chcesz z nim być i obawiasz się, by nie było to ulotne szczęście. Tak czytam Twój sen. Nie widzę w nim nic, co mogłoby być snem zapowiadającym Wasze rozstanie.Bardzo proszę i pozdrawiam. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts