greeneyes Posted January 22, 2012 Share Posted January 22, 2012 Witam bardzo proszę o pomoc śniły mi się zęby a dokładnie to że wszystkie mi wypadły dokładnie górne ok sześciu, widziałam siebie w tym śnie jak patrzę w lusterko i wszystkie zaczynaja mi się ruszać i wypadać, zęby nie były zepsute były białe ale powypadały i pózniej widziałam same dziąsła. Bardzo prosze pomóżcie bo czytałam że to coś bardzo złego i że oznacza śmierć Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
OazaSpokoju Posted January 22, 2012 Share Posted January 22, 2012 spokojnie, nic jednoznacznie nie oznacza śmierci. Zęby to coś co pozwala przeżuć to co zjadamy. Skoro we śnie ci wypadły być może czujesz, że jakieś wartości lub decyzje są ci wpychane na siłę. Albo czujesz się bezbronna wobec tego co narzuca ci otoczenie. Generalnie oznacza to brak kontroli nad tym co przyjmujesz. Uważaj na ludzi wciskających ci swoje poglądy. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts