slavito Posted January 22, 2012 Share Posted January 22, 2012 Witam, Jakiś czas temu zerwałam znajomość ze Swoim przyjacielem z powodu jego nielojalności. Bardzo mnie zranił i nie widziałam dalszego sensu kontynuacji Naszej znajomości. Od kilku dni śni mi się, że On przyjeżdża do Mnie i przywozi pieska. Ja tłumaczę, że nie mogę go przyjąć ale zachwycam się pięknem tego stworzenia. Piesek jest młodziutki i zadbany. Proszę o interpretację. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
sikorka11 Posted January 22, 2012 Share Posted January 22, 2012 Witaj ten sen może mówić, o tym, że nadal coś czujesz do tego przyjaciela. Przecież przyjaźni prawdziwej nie da się tak łatwo wyrzucić z pamięci. Może chciałabyś jeszcze dać mu szanse, porozmawiać z nim. To, że daje ci pieska może oznaczać to, również chciałby to kontynuować, może nie rozumie tego co się stało do końca 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts