dragon:D Posted January 23, 2012 Share Posted January 23, 2012 dzisiaj miałam 2 sny lecz tylko jeden pamiętam. dokładnie nwm czy sen czy jawa ale chyba sen ;]. to było tak gdy skończył się tamten obudziłam się i poszłam sprawdzić która godzina była 12:15 w nocy oczywiście. potem nie mogłam zasnąć i się zaczęło słyszałam jakiś szept lecz nie rozumiałam go ten szept był coraz głośniejszy, drzwi się otworzyły same [ wszystko wyglądało jak w jawie] ja się przestraszyłam pobiegłam do rodzicow i wszystko im powiedziałam i nagle bum znowu w łóżku i te dźwięki jakby mnie cofnęło dokładnie jak mnie cofnęło to miałam zamknięte oczy myślałam że to sen ale te dźwięki znów się pojawiły i jeszcze zobaczyłam taką ciemna chmurę czy plamę prześwitującą i zobaczyłam że nie mam rąk jak wybiegałam to już miałam i do rodziców i opowiedziałam im wszystko z dodatkiem cofnięcia i znów cofnęło i tak do końca nocy. co to mogło być, czy nawet co mógł oznaczać ten sen jeśli w ogóle to był Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts